Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

17 Oct 2020

Juventus izlazi na teren sa elektrifikovanim Jeep® 4xe performansama

Nova plug-in hibridna električna tehnologija brenda Jeep® pojavljuje se u uzbudljivom novom snimku zajedno sa šampionima Juventusa

Juventus izlazi na teren sa elektrifikovanim Jeep® 4xe performansama

 

Nova plug-in hibridna električna tehnologija brenda Jeep® pojavljuje se u uzbudljivom novom snimku zajedno sa šampionima Juventusa.

 

Video koji možete pogledati na Jeep® | Juventus | New season 2020-2021 prikazuje poređenja između legendarnog SUV brenda i respektabilnog tima Juventusa. Prikazaće se prilikom večerašnjeg susreta „bjankonerija“ i Crotonea, tokom kojeg će logo 4xe brenda Jeep® imati istaknuto mesto na dresovima crnobelih a koji naglašava spajanje terenske sposobnosti i zelene efikasnosti plug-in hibridne električne tehnologije.

 

Pre samo dva meseca, Jeep i Juventus su proslavili svoju devetu uzastopnu titulu u Italiji: podvig koji je istaknut kroz „Campioni in Carica“ („Šampioni u punoj snazi“ – Ita. na punjenju) kampanju, čiji je cilj bilo prikazivanje evolucije liderstva i demonstracija nove priključne hibridne električne tehnologije modela Renegade i Compass 4xe. Pobednička kombinacija Juventusa i brenda Jeep - koja je započela 2012. godine - nastavlja da sledi zajedničke ciljeve a to su pomeranja granica i istraživanja novih ruta. Sada je vreme za suočavanje sa novom sportskom sezonom i novim izazovima mobilnosti.

 

4xe: Energetične performanse, na svim vrstama terena

Elektrifikacija je ključni aspekat razvojnog puta brenda Jeep i predstavlja njegovu posvećenost da postane tehnološki lider radi sve održivije mobilnosti, nastavljajući da gaji istorijske vrednosti brenda kao što su avanturizam, autentičnost, sloboda i strast. Zahvaljujući svojoj plug-in hibridnoj električnoj tehnologiji, modeli Jeep 4xe mogu se pohvaliti najboljim performansama kao i zabavi pri vožnji ikada viđenim u Jeep terencu. Bukvalno su sposobni da „idu bilo gde i urade bilo šta“, da citiramo dobro poznato obećanje brenda („Go Anywhere, Do Anything“). U isto vreme, oni su idealni automobili za svakodnevnu vožnju po gradu, a poseduju i potpuno električni režim vožnje.

 

4xe: sposobnost terenske vožnje i zelena evolucija

Novi video povlači paralele između performansi Jeep 4xe terenaca i veština igrača, kao i karakterističnih vrednosti koje dele tim i brend. Pitanja koja su postavljena Bentankuru, Kuluševskom, Bonučiju, Mekeniju i Ronaldu su isticala kultnu prirodu dresa Juventusa, kao i Jeep maske hladnjaka sa sedam rešetki. Nego, koga je bolje pitati za mišljenje o kultnom broju nego CR7? Ništa manje fascinantne su i aluzije na performanse: šutevi Daglasa Koste i samog Ronalda, koji dostižu maksimalne brzine od 35 km/h, uzbudljive kao i performanse novih Jeep 4xe terenaca, sa njihovom autonomijom u potpuno električnom modu koja je jednaka razdaljini koju pretrči veznik tokom četiri utakmice.

 

Emotivni video će takođe biti dostupan putem zvaničnih kanala brenda Jeep na društvenim mrežama, a koji prikazuje dolazak modela Renegade i Compass 4xe na Juventus stadion nakon završetka putovanja na gradskim i vangradskim putevima.

 

Torino, 17. oktobar 2020.

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA