Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

05 Aug 2020

Novi Fiat 500 prelazi novi most San Đorđo u Đenovi: Novi 500 i grad Đenova simbolično udruženi u novom početku usmerenom ka budućnosti tehnologije i održivosti

Novi Fiat 500 prelazi novi most San Đorđo u Đenovi:  Novi 500 i grad Đenova simbolično udruženi u novom početku usmerenom ka budućnosti tehnologije i održivosti

 

  • Novi 500, prvi potpuno električni FCA model, prešao je novi most San Đorđo u Đenovi na dan kada je otvoren za saobraćaj.
  • Ikona italijanske kulture i svetski ambasador koncepta „Made in Italy“, Novi 500 postaje simbol vedrine i oporavka u Italiji koja hrabro gleda u budućnost.

 

Nije to mogao biti niko drugi do Novi Fiat 500, simbol koncepta „Made in Italy“ i ekonomskog oporavka, na otvaranju novog mosta San Đorđo u Đenovi, dela zvezde arhitekture Renca Pijana (Renzo Piano).

Novi 500 – prvi potpuno električni automobil FCA grupe – prešao je 1.067 metara novootvorenog mosta u Đenovi, pre nego što je otvoren za redovan saobraćaj.

Slika kabrioleta Novog 500 „la Prima“ za kojim se vijore zastave Italije i opštine Đenova je simbol Italije koja zna kako da reaguje i ponovo ustane, i predstavlja dokaz da zajedno možemo da krenemo putem oporavka zajedno, udruženim snagama i veštinama.

Baš kao na požutelim fotografijama na kojima Fiat 500 putuje 760 kilometara po tada novoizgrađenom A1 Autostrada del Sole (Autoputu Sunca) sa severa na jug i natrag, tada kao i sada, Fiat 500 je sinonim za inovacije i obnovu: automobil koji može da pokrene novi početak inspirišući pozitivnost i iznoseći taj tipično italijanski dizajn i eleganciju izvan granica države.

Dok najnovija kreacija brenda FIAT predstavlja budućnost pojedinačne, održive i tehnološke mobilnosti, most preko reke Polcevera – sagrađen za rekordno kratko vreme –   za glavni grad severnog italijanskog regiona Ligurije predstavlja izvanredan inženjerski poduhvat, kome je određeno da postane novi simbol budućnosti Đenove.

Torino, avgust, 2020.

Ostali sadržaji

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA