Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

23 Apr 2020

„Ćaskanje s FIAT-om“, novi format u kome direktor brenda FIAT odgovara na pitanja korisnika, u ekskluzivnom četu posvećenom novom FIAT 500

„Ćaskanje s FIAT-om“, novi format u kome direktor brenda FIAT odgovara na pitanja korisnika, u ekskluzivnom četu posvećenom  novom FIAT 500
  • Koristeći novi video format, snimljen pametnim telefonom kod kuće, Luka Napolitano - direktor brendova FIAT i Abarth EMEA (za tržište Evrope, Bliskog Istoka i Afrike) - lično odgovara na pitanja potencijalnih kupaca o modelu 500, novi Fiat 500.
  • Video će biti objavljivan dvaput mesečno, a Napolitano će odgovarati na nova pitanja svaki put.
  • Pitanja će se sakupljati kroz čet program koji će koristiti FIAT - što je pionirski poduhvat u pogledu medija u automobilskoj industriji - kako bi ostao u kontaktu s kupcima modela New 500.
  • Video će biti postavljen na zvanične FIAT kanale na društvenim mrežama.
  • Ova tehnologija - koja se prvi put pojavljuje u automobilskoj industriji - vlasništvo je kompanije LivePerson, koja radi na četu u ime FIAT-a.
  • Prvi snimak biće okačen ovde.

FIAT je izradio novu, „ličniju“ strategiju komunikacije, usmerenu na održavanje kontakta između organizacije i njenih korisnika, na jednostavan i efikasan način, u datom trenutku. Jedan od alata korišćenih u ovoj strategiji je „Ćaskanje s FIAT-om“, serija snimaka u kojima će Luka Napolitano, direktor brendova FIAT i Abarth za tržište Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, odgovarati direktno na pitanja od potencijalnih kupaca u vezi s modelom New 500. Pitanja se biraju iz četa posvećenog modelu Novi 500, koja će slati stari i novi kupci zainteresovani za detaljnije informacije o FIAT-ovom novom „potpuno električnom“ modelu.

Video snimci „Ćaskanje s FIAT-om“, koji će biti podeljeni s korisnicima četa i okačeni na YouTube kanalu brenda FIAT, na sledećem linku, biće snimljeni kod kuće pomoću pametnog telefona, u skladu s bezbednosnim pravilima koja trenutno važe. Snimci će biti objavljivani dvaput mesečno. To će biti način ovog brenda da odgovori na teme koje sve interesuju i da deli poruke i novosti u vezi s modelom novi Fiat 500.

Tri pitanja su odabrana za prvu epizodu „Ćaskanja s FIAT-om“, na koja se odgovori mogu smatrati relevantnim za širok spektar korisnika. Obrađene teme bile su ponuda automobila, cena game, i datum isporuke konačnom kupcu. Pitanja su odabrana iz grupe pitanja koja su postavili korisnici iz tri zemlje: Nemačke, Francuske i Italije.

Čet posvećen modelu New 500 je prvi te vrste u automobilskoj industriji. U pitanju je poseban kanal za potencijalne kupce modela New 500 – rane naručioce, tj. one koji su izrazili interesovanje za „La Prima“, numerisanu verziju modela New FIAT 500, s posebnim numerisanim znakom na prvih 500 modela i „La Prima“ znakom za naredne modele. Ovaj kanal je takođe usmeren ka svima onima koji su zainteresovani za automobil u širem smislu.

Sistem je zasnovan na autorskoj tehnologiji kompanije LivePerson, koja povezuje različite platforme za razmenu poruka, kako bi se omogućilo korisnicima usluge da započnu i nastave dragocene razgovore s korisnicima. Ciljevi projekta obuhvataju celokupnu putanju korisnika: od traženja informacija u pretprodajnom procesu, do podrške pri kupovini, i naravno brige o korisnicima.

 

Torino, april, 2020.godine

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA