Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

28 Jul 2020

„Ducato na zvezdanom godišnjem“, saputnik za leto u obliku kampera zasnovanom na modelu Ducato

Model Fiat Professional Ducato kreiran je i kao kamper koji nudi jedinstvene karakteristike kada je reč o komforu, motoru, menjačau i bezbednosti. Odmor unutar najprodavanijeg Fiat Professional modela, lidera u sektoru kampera, idealan je izbor za kombinovanje avanture i slobode sa bezbednošću i bezbrižnošću unutar svoja četiri zida.

„Ducato na zvezdanom godišnjem“, saputnik za leto u obliku kampera zasnovanom na modelu Ducato
  • Model Fiat Professional Ducato kreiran je i kao kamper koji nudi jedinstvene karakteristike kada je reč o komforu, motoru, menjačau i bezbednosti.
  • Odmor unutar najprodavanijeg Fiat Professional modela, lidera u sektoru kampera, idealan je izbor za kombinovanje avanture i slobode sa bezbednošću i bezbrižnošću unutar svoja četiri zida.
  • Garantovanje kul, održivog odmora je inspiracija za novu digitalnu i štampanu medijsku kampanju naziva „Ducato na zvezdanom godišnjem“, što je himna za čežnju za lutanjem kao izražajem sve one energije i osećaja „restarta“.
  • Ducato sve više postaje sredstvo koje „omogućava moderan životni stil“, istinski izraz slobode kojeg proizode vodeći stručnjaci u oblasti: tim „Fiat Professional za kampere“, dugogodišnji glavni saputnik za preko 500.000 porodica u Evropi koje su odabrale Ducato kao svoj kamper.
  • Ducato je „lider slobode“, usmeren na kupce što se takođe vidi u širokom izboru usluga za turistička iskustva u prirodi uz apsolutnu bezbrižnost.

 

Leto 2020 će biti sezona slobode koja se ponovo osvaja polako i oprezno, dugo očekivanim povratkom u prirodu, na otvorenom ali uz svest i osećaj komfora i bezbrižnosti koju pružaju sopstvena četiri zida. Kako se ovi aspekti mogu iskombinovati sa čežnjom za proputovanjima radi novih avantura, možda sa pogledom pred vama koji oduzima dah? Odmor unutar modela Fiat Professional Ducato, koji pruža iskustvo bezbednosti i komfora. Kamper koji ima Ducato kao osnovu je idealna garancija kul, bezbednog odmora može biti pristupačan, najbolji način da se „restartujete“ nakon toliko meseci provedenih kod kuće. Kamper je zaštićeno, samodovoljno okruženje, koje se lako čisti i dezinfikuje, tako da možete bezbedno putovati sa porodicom ili prijateljima.

 

Nova kampanja „Zvezdani odmori“

Ovi jednostavni koncepti su principi kojima se vodi nova kampanja brenda Fiat Professional, što uključuje istinski inspirativnu štampanu medijsku kampanju sa privlačnim slikama i izjavama sa odmora, naglašavajući svu onu vrednost odmora u kamperu koja se ne može uporediti: večera ispod zvezdanog neba ili u restoranu sa Mišelinovim zvezdicama, uživanje u sopstvenom „otvorenom baru“ koji se nikada ne zatvara, biranje da se ostane blizu plaže, uživanje u prirodi i istinsko iskustvo „bega od svega“.

 

Izjava vodećih stručnjaka

Fiat Professional je jedini brend sa posvećenim timom koji se može pohvaliti znanjem o svetu kampera, što je dokazano logoom „Fiat Professional za kampere“. Brend je visoko specijalizovan u smislu proizvoda i usluga za vlasnike kampera, što osigurava najveću fleksibilnost i slobodu za njegove kupce.

Štaviše, Ducato MY 2020 je tehnička evolucija koja nastavlja tradiciju uspeha modela koji se proizvodi neprekidno od 1981. godine u fabrici Sevel u dolini reke Sangro. Takođe predstavlja liderstvo u sektoru koje traje više od decenije, tokom koje je preko 500.000 porodica u Evropi izabralo Ducato kamper.

 

Fleksibilno putovanje i komfor unutar vozila

Bitne novine koje oduševljavaju kupce u sektoru vozila za odmor uključuje novi „9Speed“ automatski menjač sa devet brzina, koji garanuje vožnju tokom koje se možete opustiti i uživati, istovremeno unapređujući performanse i optimizujući potrošnju goriva u bilo kojoj situaciji. Izbor motora uključuje 2,3-litarski Euro 6d-TEMP dizel motor, solidan i dugotrajan agregat koji garantuje automobilske performanse i udobnost, dostupan u četiri nivoa snage: 120, 140, 160 ili 180 KS. Svi su opremljeni sa Multijet 2 tehnologijom, i svaki motor ima svoje sopstvene posebne karakteristike, poput dizajna turbo punjača, klipova i dinamike tečnosti. Na kraju, za udobna i glatka putovanja, najnapredniji sistemi za asistenciju (ADAS) su deo standardne opreme, kao i posebno vešanje za kampere, zajedno sa dugačkim spiskom karakteristika koje garantuju maksimalan komfor.

 

Lider u slobodi

Stil modela Ducato MY2020 je rezultat najmodernijeg dizajna automobila koji, kada se ukombinuje sa konceptom istinski lakog komercijalnog vozila, izražava moćan osećaj dinamičnosti, bezbednosti, kvaliteta i robusnosti. Vozilo Fiat Professional stoga otelotvoruje koncept „dizajn sa funkcionalnošću“.

Iznutra, Ducato kamperi su takđe mini remek-dela inženjerstva i kreativnosti. Ducato kamper se može opremiti specijalnim rotirajućim sedištima za vozača i suvozača. Rešenje za udobno putovanje: kada se motor ugasi, Ducato postaje salon, jednostavnim okretanjem ka delu za boravak. Ovo je samo jedno od neverovatnih rešenja koje je razvio brend Fiat Professional i prodavci opreme za kampere, rešenja koja čine Ducato kamper istinskim „Liderom u slobodi“. Njegovo liderstvo se vidi i iz velikog broja međunarodnih nagrada, uključujući i prestižnu nemačku titulu „Najbolje osnove za kampere“, koju je Ducato osvojio 2020. godine trinaestu godinu zaredom. Ova prestižna nagrada je dodeljena od strane čitalaca specijalizovanog nemačkog časopisa Promobil, autoritet za trendove u sektoru kampera već duže od 25 godina, i potvrđuje lojalnost kupaca modelu Ducato kao idealnoj osnovi i za odmor.

 

Avanture bez problema: Fiat Professional usluge

„Lider u slobodi“ je koncept sa preciznim značenjem. „Sloboda“ je „obećanje kupcima“ koje Fiat Professional ispunjava tako što ostaje blizu i nudi rešenja za sve probleme koji se mogu pojaviti tokom vašeg odmora.

Osim što daje osnovu za najbolji kamper, brend Fiat Professional i njegova mreža su posvećeni tome da svi vlasnici kampera putuju apsolutno bezbrižno. Na osnovu godina iskustva, Fiat Professional nudi jedinstven izbor usluga koje su namenjene svakom ko putuje u Fiat Professional kamperima, kako bi im olakšali organizaciju svakog puta, podelili iskustva i pružili pomoć. Već godinama, Fiat Professional pruža namensku, višejezičnu korisničku uslugu. Dostupna je i internet prezentacija, kao i Facebook stranica za Fiat Ducato kampere i Instagram nalog bogat sadržajima. Za održavanje, popravku i pregled Fiat Professional kampera, možete računati na mrežu od 6.500 Fiat Professional servisnih lokacija, koje su dostupne širom Evrope. Od njih, preko 1.800 su Fiat Motorhome Assistance lokacije, koje su još više specijalizovane za kampere.

Višejezična usluga pomoći na putu – koja je dostupna 24/7 – je besplatna tokom prve dve godine nakon registracije vozila, radi pružanja brze pomoći kada je to potrebno, uključujući sudar, probušenu gumu, prazan rezervoar ili tehnički kvar.

Najzad, sa brendom Mopar, Fiat Professional je razvio Maximum Care Camper, paket za produžavanje garancije nakon isteka, za potpunu bezbrižnost.

 

Torino, 16. jul 2020.

Ostali sadržaji

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA