Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

24 May 2021

Delegacija kompanije Stellantis posetila je Vatikan danas, predvođena predsednikom kompanije Stellantis Džonom Elkanom, izvršnim direktorom Stellantis-a Karlosom Tavaresom i Olivijeom Fransoaom,  predsednikom brenda FIAT.

01 Oct 2020

Epizoda 3 zalazi „iza scene“ logistike, objašnjavajući od čega se sastoji FCA lanac snabdevanja i kako funkcioniše.

12 May 2020

  • Druga sezona serijala FCA Iza scene govori o aktuelnoj velikoj transformaciji sektora mobilnosti.
  • Automobili budućnosti, koji se već razvijaju, biće još više prilagođeni potrebama klijenata, uz velika unapređenja tehnologije i efikasnosti.  Tema prve epizode je srce svakog automobila: motor.

05 May 2020

Kamere se vraćaju kako bi prikazale aktivnosti istraživanja i razvoja u FCA. U fokusu serije su promene u procesima, metodama i tehnologijama koje prate tranziciju ka elektrifikovanim vozilima, koja su povezanija i autonomnija nego ikad pre

17 Mar 2020

  • U 5. epizodi našeg serijala reč je o pogonu na četiri točka: krucijalnom tehnologijom za avanture van puteva, ali i za vožnju po stazi i svakodnevno korišćenje.

13 Mar 2020

  • Četvrta epizoda daje opis aerodinamičkog vazdušnog tunela u mestu Orbasano u blizini Torina gde se testiraju sva vozila FCA, od gradskih vozila i SUV automobila, sve do komercijalnih vozila.

12 Mar 2020

  • U trećoj epizodi ovog serijala posetićemo poznati poligon Baloko (Italija) kompanije FCA, koji je otvoren 24 sata dnevno i na kome se svake godine obavi 200.000 sati testiranja.

11 Mar 2020

  • Medijima je predstavljen FCA projekat Iza scene (What's behind): prvi put je prikazano šta se dešava „iza scene“ u fazama proizvodnje i razvoja FCA automobila.

18 Dec 2019

New entity will have the leadership, resources and scale to be at the forefront of a new era of sustainable mobility

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA