Bültene kaydolun
Stellantis Communications Bültenine kaydolun ve tüm haberlerden haberdar olun.
18 Eki 2019
Turkey - Opel’in Ön Kamerasi “Car Connectivity Award 2019” Ödülünü Aldi
auto motor & sport okuyuculari Opel’in ön kamerasini “fiyat-performans yildizi” kategorisinde oylariyla birinci seçti. Söz konusu kamera Opel Astra ve Opel Insignia modellerinde kullanima sunulan Çarpisma Önleme Sistemi gibi sürüs destek sistemleri için temel olusturuyor. Opel’in bir önceki nesil ön kamerasi da çok sayida ödül almisti.
Opel’in yenilikçi ön kamerasi “Car Connectivity Award 2019” ile ödüllendirildi. Markanin amiral gemisi Insignia ve en çok satan modeli Astra’da kullanima sunulan sistem Almanya’da sektörün en saygin otomobil dergisi auto motor & sport ve podcast kanali Moove okuyucu oylariyla “fiyat-performans yildizi” kategorisinde birinci seçildi. Alman üreticinin ön kamera sisteminin önceki nesli de çok sayida ödül almisti ve farkli model versiyonlarinda standart donanim olarak sunuluyor. Söz konusu sistem Çarpisma Önleme Sistemi veya Serit Takip Sistemi gibi sürüs destek sistemlerinin hayati ekipmanlarindan birini olusturuyor.
Stuttgart’taki “Car Connectivity Award” ödül töreninde yapmis oldugu degerlendirmesine “Opel, yenilikçi teknolojileri her zaman genis müsteri kitlesine ulastiran bir marka oldu.”, diyerek baslayan Iletisimden Sorumlu Baskan Yardimcisi Harald Hamprecht: “Popüler ön kamera buna çok iyi bir örnek. Müsterilerimize hem güvenli hem de konforlu otomobiller sunmayi amaçliyoruz. Okuyucular da aynisini istiyor. Bu nedenle okuyucu oylariyla gelen özellikle bu ödülü kazandigimiz için memnunuz.”
Bu yil auto motor & sport ve Moove okuyuculari “Car Connectivity Award” için altinci kez oy kullandi. Okuyucular “telefon entegrasyonu”, “fiyat-performans yildizi” veya “internet baglantili elektrikli otomobiller” de dahil olmak üzere 11 farkli kategoriden otomobil veya teknolojiye oy verebiliyor. Bu yilki seçimde 12.000 adedin üzerinde okuyucu ve kullanici oy kullandi.
Güvenlik sistemlerini destekleyen Opel’in ödüllü ön kamera sürücü destek sistemi, Türkiye’de Insignia modelinin tüm donannim seviyelerinde standart olarak bulunuyor, Astra HB’de ise Excellence donanim seviyesinde standart olarak sunuluyor.
Diğer içerik