Bültene kaydolun
Stellantis Communications Bültenine kaydolun ve tüm haberlerden haberdar olun.
13 Şub 2022
Turkey - DS TECHEETAH Meksika’da podyumda!
Jean-Éric Vergne, Meksika E-Prix'sini 3. sırada tamamladı. António Félix da Costa 4. sırayı aldı İki DS Automobiles pilotu, Takımlar Şampiyonası için 27 puan aldı. Sonraki yarışlar 9 ve 10 Nisan 2022'de Roma'da yapılacak
- Jean-Éric Vergne, Meksika E-Prix'sini 3. sırada tamamladı. António Félix da Costa 4. sırayı aldı
- İki DS Automobiles pilotu, Takımlar Şampiyonası için 27 puan aldı.
- Sonraki yarışlar 9 ve 10 Nisan 2022'de Roma'da yapılacak
12 Şubat Cumartesi günü, ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası, ünlü Foro Sol stadyumunda Meksika’da düzenlendi.
DS Automobiles pilotları DS E-TENSE FE21'in direksiyonunda hafta sonuna harika bir başlangıç yaptı. Jean-Éric Vergne ve António Félix da Costa, sırasıyla 4. ve 5. sıradan yarışa başladı.
Güçlü rakiplere karşı 45 dakikalık yoğun mücadelenin ardından Jean-Éric Vergne yarışı 3. sırada tamamladı. Fransız pilot Takımlar ve Sürücüler klasmanlarında değerli puanlar alınmasını sağlayan mükemmel bir performans sergiledi.