Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

22 nov. 2021

Black Week FCA Bank en Leasys: Black Friday en Cyber Monday samen voor een betere planeet

Deze nieuwe actie, van 22 tot 29 november, combineert Black Friday en Cyber Monday, en is beschikbaar op elke Europese markt waar FCA Bank en Leasys actief zijn

Black Week FCA Bank en Leasys: Black Friday en Cyber Monday samen voor een betere planeet

 

  • Deze nieuwe actie, van 22 tot 29 november, combineert Black Friday en Cyber Monday, en is beschikbaar op elke Europese markt waar FCA Bank en Leasys actief zijn
  • De “Black Week for a Better Planet” wil een impuls geven aan duurzame mobiliteit en ontvouwt zich door financiële diensten en mobiliteit gericht op elektrisch vervoer.
  • De promoties die tijdens deze actie naar voren worden geschoven zijn een promotionele JKP voor de financiering van alle PHEV-modellen van JEEP, en twee aanbiedingen van Leasys UNLIMITED voor operationele leasing.

 

Brussel, 22 november 2021

 

Het respect voor het milieu wordt voortdurend belangrijker, en dat blijkt niet alleen uit acties voor maatschappelijke verantwoordelijkheid van de ondernemingen, maar ook door handelsactiviteiten. Daarom lanceren FCA Bank en Leasys deze week de actie "Black Week for a Better Planet”: 7 dagen met speciale aanbiedingen voor verschillende financiële diensten en voor mobiliteit gericht op elektrisch vervoer.

 

Tijdens die actie is er een speciale JKP van 0,99% beschikbaar voor alle PHEV-modellen van Jeep. Dat uitzonderlijke percentage geldt voor verschillende financiële producten, aangeboden door FCA Bank, en is dus zowel voor onze particuliere als onze professionele klanten bedoeld.

 

Leasys stelt voor de eerste keer een operationele leasing voor met de service UNLIMITED voor Jeep Compass PHEV Limited. Dat voertuig wordt aangeboden met een leasing van 579 € excl. BTW voor een duur van 36 maanden en met een onbeperkte kilometerstand.

 

Een tweede aanbod van Leasys UNLIMITED wordt daaraan toegevoegd: de Fiat 500e Action vanaf 435 € excl. BTW. Dat aanbod heeft dezelfde kenmerken als hierboven (duur van 36 maanden en onbeperkte kilometerstand). In beide gevallen moet de klant geen eerste inbreng storten.

 

FCA Bank en Leasys lanceren tegelijk in de 11 Europese landen een internationale commerciële actie bestemd voor duurzame ontwikkeling. Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Polen, Portugal, Denemarken, Griekenland en België bieden aan hun klanten de beste digitale oplossingen om te voldoen aan hun behoeften voor milieubewuste mobiliteit en financiering.
De sterke groei van de Groep FCA Bank blijkt ook uit de initiatieven met strategische synergetische implicaties op alle markten, voor digitalisering en vergroening. De visie van de groep telt drie pijlers, die in heel Europa aan al zijn klanten dezelfde aandacht wil besteden.

 

Leasys

Leasys, merk van Stellantis en filiaal van FCA Bank, een 50/50 joint-venture tussen Stellantis en Crédit Agricole, werd opgericht in september 2001. Leasys stelt een volledig en innovatief systeem voor van mobiliteitsdiensten voor particulieren, professionelen en bedrijven van elke grootte: van korte en middellange huur tot langdurige leasing voor peer-to-peer carpooling via de platforms U Go en I-Link. Eind 2019 lanceerde de groep in Italië met CarCloud de eerste service voor een auto-abonnement. Met het merk Clickar is Leasys ook een van de belangrijkste Italiaanse on-line en off line detailhandelaren voor tweedehandse bedrijfsvoertuigen voor particulieren, professionelen en bedrijven. De hoofdzetel van Leasys is in Italië. Leasys begon in 2017 een internationaal uitbreidingsproces door meerdere kantoren overal in Europa te openen. Tegenwoordig is het bedrijf actief in Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Nederland en Polen. Tussen nu en eind 2021 zal het een vloot van meer dan 400.000 voertuigen beheren. In juni 2019 lanceerde de onderneming de Leasys Mobility Stores, fysieke verkooppunten met een plaatselijke aanwezigheid overal in Italië. De winkels zijn tegenwoordig ook aanwezig in Frankrijk, waar ze de klanten toegang geven tot mobiliteitsdiensten aangeboden door Leasys. De winkels zijn binnenkort ook beschikbaar in andere Europese landen waar het bedrijf actief is. Door de recente lancering van de eerste volledig elektrische Mobility Store in de luchthaven Caselle van Turijn, wordt Leasys ook een hoofdrolspeler voor duurzame mobiliteit. Dankzij de installatie van meer dan 1200 laadpunten in alle winkels op het einde van 2020, heeft Leasys de grootste privévloot van Italië laten elektrificeren. In 2021 wordt het elektrificatieproject ook uitgevoerd in Europese landen waar Leasys actief is.
Voor meer informatie:
www.leasys.com

 

FCA Bank
FCA Bank S.p.A. is een bank met automobielfinanciering als hoofdactiviteit, met het doel om te beantwoorden aan alle mobiliteitseisen, o.a. via het filiaal Leasys. Het is een 50/50 joint-venture tussen enerzijds de autogroep Stellantis, actief over de hele wereld, en anderzijds Crédit Agricole, leader voor consumentenkrediet. FCA Bank S.p.A. biedt financieringsproducten aan om de verkoop van prestigieuze automerken in Italië en Europa te stimuleren. De aanbiedingen voor kredietverstrekking, leasing, huur en financiering voor mobiliteit van FCA Bank S.p.A. zijn speciaal bedoeld voor verkoopnetwerken, particulieren en bedrijfsvloten. FCA Bank S.p.A. is aanwezig in 17 Europese landen en in Marokko, rechtstreeks of via agentschappen. Sinds 31 december 2020 beschikt FCA Bank over een totale waarde aan leningen en leasing van ongeveer 26,2 miljard euro.
Voor meer informatie:
www.fcabankgroup.com

 

Communication Manager
Valentina Lugli – valentina.lugli@stellantis.com

Press Officer
Leonardo Umbrella – leonardo.umbrella@stellantis.com

 

 

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN