Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

14 jun. 2021

Jean-Pierre Ploué, Chief Design Officer van Stellantis, zal persoonlijk toezicht houden op de LANCIA Design-afdeling van Centro Stile in Turijn en zegt: “De wedergeboorte van LANCIA is een spannende uitdaging. LANCIA is een iconisch merk dat zijn historisch centrale positie in Europa zal herwinnen, voortbouwend op zijn enorm potentieel.”

17 jun. 2020

FCA denkt aan de kinderen en hun toekomst, door het werk van Save the Children te ondersteunen.

 

18 dec. 2019

New entity will have the leadership, resources and scale to be at the forefront of a new era of sustainable mobility

19 mrt. 2018

• Van 21 tot 25 maart wordt de Duitse stad Essen het decor voor de derde editie van de befaamde oldtimersbeurs. • FCA Heritage neemt deel met een aantal beperkte reeksen van coupés. • Vijf historische modellen en geproduceerd op beperkt oplage staan tentoongesteld op de stand van FCA Heritage, waaronder de befaamde Fiat 8V.

08 feb. 2018

• Op het salon Rétromobile, dat doorgaat tot 11 februari in Parijs, stelde FCA Heritage het nieuw programma «Reloaded by Creators» voor.

31 jan. 2018

• FCA Heritage, de afdeling van Fiat Chrysler Automobiles die instaat voor het promoten van het patrimonium van de Italiaanse merken van de groep, is opnieuw aanwezig op het salon Rétromobile (7-11 februari 2018) • Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Abarth showen vier collectiemodellen • Om de sterke band tussen heden en verleden te benadrukken, worden ook een Abarth 695 Rivale en een Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio tentoongesteld • De persconferentie van FCA Heritage is gepland op 7 februari om 10u30 op de stand IK070

07 feb. 2017

· FCA Heritage, de afdeling van Fiat Chrysler Automobiles die instaat voor het promoten van het patrimonium van de Italiaanse merken van de groep, is voor het eerst aanwezig op het Salon Rétromobile (8-12 februari 2017) · Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Abarth stellen 8 collectiemodellen tentoon · Ook de Abarth 124 Spider, het symbool van de onverbrekelijke link tussen verleden en heden, krijgt een ereplaats op de stand (hal 1 - K 048)

22 jun. 2016

· Om zorgeloos en in alle veiligheid op vakantie te vertrekken biedt Mopar® een totale bescherming aan specifiek voor de klanten van de merken van Fiat Chrysler Automobiles Belgium. · Een complete check van het voertuig voor slechts €19 ! · Zes maanden gratis wegbijstand voor de klanten.

20 jun. 2016

· Mopar® : « het » referentiemerk van Fiat Chrysler Automobiles (FCA) op het vlak van originele wisselstukken, accessoires, diensten, garantie en merchandising, exclusief voor alle merken van de groep.

18 mei 2016

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium kondigt de benoeming aan van M. Yann Chabert als CEO van FCA Belgium vanaf 17 mei 2016. Hij volgt M. Alessio Castelli op die besloten heeft een nieuwe wending aan zijn carrière te geven buiten de groep FCA.

05 nov. 2015

FCA Belgium kondigt vandaag de benoeming aan van M. Wim Buzzi als Corporate & LTR Manager binnen de afdeling Fleet & Business Sales. Hij zal onmiddellijk rapporteren aan M. Dimitri Gose, Sales Operations Director.

18 sep. 2015

• Een belangrijk Europees succes, met meer dan 650.000 door Fiat Chrysler Automobiles verkochte voertuigen. • Op de Belgische markt biedt FCA niet minder dan 10 modellen aan! • Eén van de oplossingen van Fiat Chrysler Automobiles in het kader van een pragmatische oplossing voor duurzame mobiliteit. • De nieuwe Lancia Ypsilon CNG is vanaf nu ook beschikbaar.

15 sep. 2015

• World preview of the New Ypsilon, renewed according to new fashion and design trends. Completely new interiors while certain style details on the exterior give it greater personality. • The line-up features three versions - Silver, Gold and Platinum - and five engine types, all Euro 6 (diesel, petrol, LPG and methane) combined with manual or automatic transmission according to the versions. • Making its debut is the innovative UconnectTM system that keeps you connected, also with LIVE services. • On sale from September, the New Ypsilon aims to consolidate the success of the Lancia Fashion City Car of which over 2.7 million have been sold across Europe since 1985.

11 sep. 2015

• Enkele dagen voor de presentatie op het Salon van Frankfurt maakt de nieuwe Lancia Ypsilon zijn opwachting bij de distributeurs Lancia in België en het Groothertogdom-Luxemburg.

09 sep. 2015

Nieuwe Lancia Ypsilon 2016, de «Fashion city car» met een nieuw exterieur, ongeziene interieurs en een gamma opgebouwd rond drie uitrustingsniveaus en vier motorisaties, allemaal Euro 6, om aan alle eisen te voldoen. Nieuwe Lancia Ypsilon: vanaf €12.990 (€12.561 in Luxemburg)

07 sep. 2015

• Nieuwe Lancia Ypsilon 2016, de «Fashion city car» met een nieuw exterieur, ongeziene interieurs en een gamma opgebouwd rond drie uitrustingsniveaus en vier motorisaties, allemaal Euro 6, om aan alle eisen te voldoen.

16 jul. 2015

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium verhoogt zijn marktaandeel in het tweede trimester op de Belgische markt

18 mrt. 2015

• In februari wist FCA een verkoopstijging op te tekenen die sterker was dan de trend van de Europese markt, met een volumestijging van 11,2 % over één jaar, naar 66.000 voertuigen. • Het merk Jeep zet zijn sterke stijgende verkooptrend verder met een stijging van 182,4%. • De Fiat Panda, 500 en 500L staan aan de kop van hun respectieve segmenten. • De nieuwe Jeep Renegade en Fiat 500X situeren zich reeds in de top 10 van het segment van de compacte SUV's.

13 mrt. 2015

De naam van de onderneming is vanaf heden Fiat Chrysler Automobiles Belgium, in lijn met de naam van de onderneming op internationaal niveau, meer bepaald Fiat Chrysler Automobiles (FCA).

24 feb. 2015

• Lancie viert in Genève de 30ste verjaardag van de Ypsilon

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN