Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

19 okt. 2020

Juventus neemt het veld in met de stimulerende Jeep® 4xe prestaties.

De nieuwe plug-in hybride elektrische technologie van het merk Jeep® staat centraal in een spannende video met interviews met de spelers van Juventus.

Juventus neemt het veld in met de stimulerende Jeep® 4xe prestaties.

 

De nieuwe plug-in hybride elektrische technologie van het merk Jeep® staat centraal in een spannende video met interviews met de spelers van Juventus.

De video toont vergelijkingen tussen het iconische SUV-merk en het geweldige Juventus-team. Alles wordt vanavond onthuld tijdens de wedstrijd tussen de ‘Bianconeri’ en Crotone. Het 4xe-logo van Jeep® neemt een prominente plaats in op de zwart-witte shirts van Juventus en het legt de nadruk op de synthese van terreincapaciteiten en groene efficiëntie van de oplaadbare hybridetechnologie.

Nog maar twee maanden geleden vierden Jeep en Juventus hun negende Italiaanse titel: een prestatie die in de verf werd gezet door ‘Champions in Charge’, een slogan die zowel leiderschap oproept als de nieuwe oplaadbare hybridetechnologie van de Renegade en Compass 4xe demonstreert. De winnende combinatie van Juventus en Jeep – die begon in 2012 – blijft dezelfde doelen nastreven: grenzen verleggen en nieuwe wegen verkennen. Nu bij de start van het nieuwe voetbalseizoen is het ook tijd om de nieuwe mobiliteitsuitdagingen het hoofd te bieden.

 

4xe: elektriserende prestaties op elk terrein

Elektrificering is een fundamenteel aspect van het ontwikkelingsproces van Jeep en staat ook symbool voor het engagement van het merk om marktleider te worden op het vlak van technologieën voor een steeds duurzamere mobiliteit, zonder daarbij te raken aan de historische waarden van het merk: avontuur, authenticiteit, vrijheid en passie. Dankzij hun oplaadbare hybridetechnologie kunnen de 4xe-modellen van Jeep uitpakken met de meest indrukwekkende prestaties en het beste rijplezier van elke Jeep-SUV ooit. Ze zijn letterlijk in staat om “overal te gaan en alles te doen” om de bekende claim van het merk te citeren (“Go Anywhere, Do Anything”). Tegelijk zijn het ideale auto's voor dagelijks stadsverkeer, ook in volledig elektrische modus. De trui met het 4xe-logo zal de Bianconeri ook vergezellen in een van de komende internationale wedstrijden die eind oktober gepland staan.

 

4xe: terreincapaciteiten en groene evolutie

De nieuwe video toont parallellen tussen de prestaties van de 4xe SUV’s van Jeep en de vaardigheden van de spelers, evenals de opvallende waarden die het team en het merk delen. De manier waarop spelers als Bentancur, Kulusevski, Bonucci, McKennie en Ronaldo antwoordden op de hun gestelde vragen beklemtoonde het iconische karakter van het Juventus-shirt, net als het radiatorrooster met zeven sleuven dat voor Jeep doet. En wie is er beter dan CR7 voor een mening over dit iconische nummer? Niet minder fascinerend zijn de verwijzingen naar prestaties: schoten van Douglas Costa en Ronaldo zelf, die topsnelheden haalden van meer dan 35 km/u, even opwindend als de prestaties van de nieuwe Jeep 4xe SUV’s, met hun zuiver elektrische rijbereik dat overeenstemt met de afstand die een middenvelder in vier wedstrijden aflegt.

Vanaf morgen zal er ook een emotionele video beschikbaar zijn via de officiële sociale media van Jeep die de komst van de Renegade en Compass 4xe naar het Juventus-stadion toont, nadat ze een reis hebben gemaakt over wegen in en buiten de stad. De video is beschikbaar op volgende: https://www.youtube.com/watch?v=WLs3fppSId8

 

Brussel, 19 oktober 2020

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN