Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

19 mei 2021

Juventus gaat het veld op met Jeep® 4xe-technologie, klaar voor een opwindend seizoen

In het seizoen 2021-2022 zal het 4xe-logo prominent aanwezig zijn op het nieuwe shirt van de Juventus, naast het logo van het merk Jeep®: 4xe benadrukt de synthese van de Jeep plug-in hybride elektrische technologie van off-road capaciteiten en groene evolutie. Het nieuwe truitje maakt zijn debuut tijdens de finale van de Coppa Italia tegen Atalanta, die gespeeld wordt op woensdag 19 mei.

Juventus gaat het veld op met Jeep® 4xe-technologie, klaar voor een opwindend seizoen

 

  • In het seizoen 2021-2022 zal het 4xe-logo prominent aanwezig zijn op het nieuwe shirt van de Juventus, naast het logo van het merk Jeep®: 4xe benadrukt de synthese van de Jeep plug-in hybride elektrische technologie van off-road capaciteiten en groene evolutie. Het nieuwe truitje maakt zijn debuut tijdens de finale van de Coppa Italia tegen Atalanta, die gespeeld wordt op woensdag 19 mei.

 

 

De samenwerking tussen het merk Jeep® en Juventus gaat door. In het seizoen 2021-2022 zal het nieuwe shirt van Juventus voorzien zijn van de historische zwart-witte verticale strepen, met grafische elementen die in de lijn liggen van de traditie. Ook zal het 4xe-logo te zien zijn naast het Jeep-logo, om de evolutie van het merk naar duurzame mobiliteit te benadrukken. 4xe is de nieuwe 4x4 van Jeep, die het concept van capaciteiten verder ontwikkelt door er duurzaamheid, efficiëntie en nog meer veiligheid en plezier aan toe te voegen. De nieuwe 4xe-technologie is toegepast op de Compass en Renegade 4xe - de best verkochte plug-in hybride SUV's in Italië - en op de nieuwe, iconische Wrangler 4xe, de krachtigste, efficiëntste, duurzaamste en technologisch meest geavanceerde Wrangler ooit.

Het nieuwe shirt zal voor het eerst te zien zijn tijdens de finale van de Coppa Italia op 19 mei, en zal dit weekend te zien zijn tijdens de laatste wedstrijden van het kampioenschap, wanneer Juventus het opneemt tegen Bologna en Juventus Vrouwen tegen Inter Milan Vrouwen.

4xe technologie : de evolutie van Jeep 4x4

Elektrificatie is een fundamentele stap in de ontwikkeling van het merk Jeep en vertegenwoordigt zijn engagement om een leider te worden in technologieën voor een steeds duurzamere mobiliteit, met behoud van zijn kernwaarden: avontuur, authenticiteit, vrijheid en passie.

Dankzij de plug-in hybride technologie bieden de Jeep 4xe plug-in hybride modellen de beste prestaties en rijdynamiek van alle Jeep SUV's ooit. Ze zijn letterlijk in staat om "overal naartoe te gaan en alles te doen", om de bekende claim van het merk ("Go Anywhere, Do Anything") te citeren. Tegelijkertijd zijn het ideale auto's voor alledaagse ritten in de stad, inclusief een emissieloze full-electric modus, en zijn ze zeer eenvoudig te gebruiken en op te laden.

80 jaar geschiedenis, 10 seizoenen bij Juventus

Dit jaar viert het merk Jeep zijn 80e verjaardag: een belangrijke verjaardag die het begrip vrijheid viert, de wil om zichzelf te overtreffen, nieuwe records te vestigen en nieuwe technologieën te omarmen, zonder stil te staan bij successen uit het verleden maar voortdurend vooruitkijkend naar het volgende. Deze filosofie verenigt Jeep en Juventus, een winnende combinatie die in het seizoen 2012-2013 tot stand kwam, in naam van gedeelde waarden zoals authenticiteit en passie. De samenwerking leidde tot 17 titels in 9 seizoenen - waaronder het kampioenschap, de Coppa Italia en de Supercoppa Italia - en schreef onvergetelijke bladzijden in de geschiedenis van het Italiaanse voetbal. Het merk Jeep en Juventus delen immers een roemrijke geschiedenis, die hun aantrekkingskracht over de hele wereld nog vergroot.

 

Betreffende Stellantis

 

Stellantis is één van 's werelds toonaangevende autobouwers en provider van mobiliteit, geleid door een duidelijke visie: het bieden van bewegingsvrijheid met specifieke, betaalbare en betrouwbare mobiliteitsoplossingen. Naast zijn rijke erfgoed en zijn toonaangevende geografische aanwezigheid beschikt de Groep over belangrijke troeven: duurzame prestaties, een grondige ervaring en een groot aantal medewerkers die over de hele wereld actief zijn. Stellantis zal voortbouwen op haar brede portefeuille van iconische merken, die werden opgericht door visionairs die hen een passie en een competitieve geest bijbrachten die vandaag nog steeds weerklank vinden bij zowel werknemers als klanten. Stellantis streeft ernaar de beste te zijn, niet de grootste, en tegelijk waarde te creëren voor alle belanghebbenden en de gemeenschappen waarin het actief is.

 

Perscontacten Stellantis :

Dominique Fontignies                    PR & Communication Director                         +32 492 343 790

Wim Willems                                   Press Officer                                                        +32 492 343 771

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN