Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

15 sep. 2021

Jeep® en Juventus Women op reis doorheen Europa

Bij de loting voor de Europese topcompetitie voor vrouwen neemt het team Juventus Women het op tegen Chelsea, Wolfsburg en Servette: de ploeg uit Turijn is de enige Italiaanse ploeg die zich voor het felbegeerde toernooi heeft geplaatst. Het Jeep 4xe-logo, dat prominent aanwezig is op de shirts van de ‘Black & Whites’, zal de Italiaanse kampioenen vergezellen op een Europese reis vol nieuwe uitdagingen. Jeep Renegade, Jeep Compass en de iconische Jeep Wrangler zijn uitgerust met de nieuwe 4xe-technologie: 4xe is de nieuwe 4x4 van Jeep en evolueert het concept van ‘capability’ met toevoeging van duurzaamheid, efficiëntie en nog meer veiligheid en plezier.

Jeep® en Juventus Women op reis doorheen Europa

 

  • Bij de loting voor de Europese topcompetitie voor vrouwen neemt het team Juventus Women het op tegen Chelsea, Wolfsburg en Servette: de ploeg uit Turijn is de enige Italiaanse ploeg die zich voor het felbegeerde toernooi heeft geplaatst.
  • Het Jeep 4xe-logo, dat prominent aanwezig is op de shirts van de ‘Black & Whites’, zal de Italiaanse kampioenen vergezellen op een Europese reis vol nieuwe uitdagingen.
  • Jeep Renegade, Jeep Compass en de iconische Jeep Wrangler zijn uitgerust met de nieuwe 4xe-technologie: 4xe is de nieuwe 4x4 van Jeep en evolueert het concept van ‘capability’ met toevoeging van duurzaamheid, efficiëntie en nog meer veiligheid en plezier.

 

Vorige week plaatste het Juventus vrouwenteam zich voor het eerst voor de groepsfase van de belangrijkste competitie van Europa: een historisch resultaat dat de 'Zwart-Witten' in staat stelt deel te nemen aan een prestigieus toernooi. De eerste stap in dit nieuwe avontuur was de loting voor de groepsfase afgelopen maandag: de ploeg uit Turijn zit in groep A en zal het opnemen tegen Chelsea, Wolfsburg en Servette. De eerste wedstrijd vindt plaats in Genève tegen Servette op 6 oktober om 18u45.

 

4xe: duurzaamheid en off-road capaciteiten in onontgonnen terrein

Het 4xe-logo dat naast het merklogo van Jeep op het shirt van de Black & Whites prijkt, zal de Juventus-kampioenen vergezellen op hun spannende reis naar de stadions van Genève, Wolfsburg en Londen: nieuwe uitdagingen en nieuwe horizonten, het verkennen van onbekend terrein in authentieke Jeep-stijl.

De nieuwste uitdaging voor het merk Jeep is om zijn befaamde terreincapaciteiten te behouden en tegelijk het milieu te respecteren. Om dit te doen, brengt het merk nieuwe 4xe technologie in het veld. 4xe is de nieuwe 4x4 van Jeep, een evolutie van het capability-concept, met toevoeging van duurzaamheid, efficiëntie en nog meer veiligheid en plezier.

De 4xe plug-in hybride Jeep-technologie wordt toegepast op de Compass en Renegade Made in Italy SUV's - de twee modellen die de reis van het merk naar duurzame mobiliteit hebben ingezet, met nul-emissies in volledig elektrische modus en de off-roadveiligheid van de eAWD-transmissie - en op de iconische Wrangler 4xe, de krachtigste, efficiëntste, duurzaamste en technologisch meest geavanceerde Wrangler die ooit in Europa werd gelanceerd.

 

Het perfecte evenwicht tussen efficiëntie, veiligheid en plezier

Jeep 4xe-modellen bieden veel van de voordelen van elektrisch rijden, zoals lage bedrijfskosten, stille werking en nuluitstoot in volledig elektrische modus, voor stedelijke mobiliteit. Tegelijkertijd bieden ze de flexibiliteit van een conventionele verbrandingsmotor om lange ritten aan te kunnen zonder bang te hoeven zijn voor de actieradius. Klanten zullen ze uiterst gebruiksvriendelijk vinden, omdat ze de rijervaring kunnen afstemmen op elke rit en de vereisten ervan, zoals het dagelijkse stadsverkeer, waarvoor volledig elektrisch rijden ideaal is, of spannende offroad-avonturen op paden in contact met de natuur.

 

Er staat ons een spannende reis te wachten, in typische Jeep-stijl

Vier kampioenschappen, een Coppa Italia en twee Supercoppa's: in de afgelopen vier seizoenen heeft het merk Jeep het vrouwenteam van Juventus gesteund bij al deze buitengewone prestaties. Beiden delen een typische vastberadenheid om nog een stap verder te gaan, om een record in 4x4-stijl te vestigen, om Jeeps legendarische terreinexpertise en zijn geschiedenis van ideeën en innovaties te belichamen. Het resultaat is een SUV line-up die meer prijzen heeft gewonnen dan enig ander.

 

Betreffende Stellantis

Stellantis is één van 's werelds toonaangevende aanbieders van auto's en mobiliteit, geleid door een duidelijke visie: het bieden van bewegingsvrijheid met specifieke, betaalbare en betrouwbare mobiliteitsoplossingen. Naast zijn rijke erfgoed en toonaangevende geografische aanwezigheid, heeft de Groep een sterke staat van dienst op het gebied van duurzame prestaties, uitgebreide ervaring en een groot aantal werknemers die over de hele wereld werkzaam zijn. Stellantis zal gebruik maken van zijn brede portefeuille van iconische merken, opgericht door visionairs die hen een passie en competitieve geest bijbrachten die vandaag nog steeds weerklank vindt bij zowel werknemers als klanten. Stellantis streeft ernaar de beste te zijn, niet de grootste, en tegelijk waarde te creëren voor alle stakeholders en de gemeenschappen waarin het actief is.

 

Perscontacten Stellantis :

Dominique Fontignies                PR & Communication Director                   +32 492 343 790

Wim Willems                                Press Officer                                                  +32 492 343 771

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN