Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

07 feb. 2021

Bruce Springsteen speelt de hoofdrol in de "The Middle" -campagne voor het merk Jeep tijdens de Big Game 2021.

Het merk Jeep®, met Bruce Springsteen in de hoofdrol, zal vandaag, zondag 7 februari 2021, de twee minuten durende film "The Middle" lanceren tijdens de uitzending van de Big Game 2021. "The Middle" werd gefilmd op verschillende locaties in de Verenigde Staten, waaronder de U.S. Center Chapel in Libanon, Kansas, in het geografische epicentrum (het midden) van de 48 lager gelegen staten van Amerika. De "The Middle" -campagne markeert de 10de verjaardag van de "Imported from Detroit" -campagne tijdens de "Big Games", waarbij de Amerikaanse vindingrijkheid wordt erkend en gevierd, gezien door de lens van de autobouwer uit Detroit.

Bruce Springsteen speelt de hoofdrol in de
  • Het merk Jeep®, met Bruce Springsteen in de hoofdrol, zal vandaag, zondag 7 februari 2021, de twee minuten durende film "The Middle" lanceren tijdens de uitzending van de Big Game 2021.
  • "The Middle" werd gefilmd op verschillende locaties in de Verenigde Staten, waaronder de U.S. Center Chapel in Libanon, Kansas, in het geografische epicentrum (het midden) van de 48 lager gelegen staten van Amerika.
  • De "The Middle" -campagne markeert de 10de verjaardag van de "Imported from Detroit" -campagne tijdens de "Big Games", waarbij de Amerikaanse vindingrijkheid wordt erkend en gevierd, gezien door de lens van de autobouwer uit Detroit.

 

 

Bruce Springsteen en het merk Jeep® werkten samen om de twee minuten film "The Middle" te maken. De film is vanaf nu te zien op de sociale mediakanalen van het merk en zal vanavond eenmalig op televisie te zien zijn tijdens de “Big Game”. De campagne komt er 10 jaar na de lancering van de campagne "Imported from Detroit" op 7 februari 2011.

Bruce Springsteen was nauw betrokken bij de realisatie van "The Middle" en werkte nauw samen met regisseur Thom Zimny. Hij schreef en produceerde de originele score met Ron Aniello.

Jon Landau zei: “Olivier François en ik praten al 10 jaar over ideeën en toen hij ons het script van The Middle liet zien, was onze onmiddellijke reactie: laten we het doen! Ons doel was om iets verrassends, relevant, directs en slims te doen. Ik denk dat dat precies is wat Bruce deed met The Middle. "

"Van 'Imported from Detroit' en 'Halftime in America' tot 'Farmer', en meer recentelijk 'Groundhog Day', hebben we geprobeerd om betekenisvolle en emotionele verbindingen te leggen met miljoenen kijkers, waarbij culturele relevantie de kern vormt van onze communicatie , ”Zei Olivier Francois, Global Marketing Director van Stellantis. "The Middle" is een viering van de 80ste verjaardag van het merk Jeep en, meer in overeenstemming met recent nieuws, is een oproep aan alle Amerikanen om samen te komen en een gemeenschappelijke basis te zoeken om gezamenlijk de weg naar de toekomst te zoeken. "

Olivier François gaat verder: “Bruce Springsteen speelde een doorslaggevende rol bij het ontwikkelen van deze gemeenschappelijke boodschap. Zijn ervaringen en perspectief zijn vaak opgeroepen om een ​​kloof te overbruggen. Het lijkt erop dat de tijd is gekomen dat een bericht als deze absoluut noodzakelijk is. "

De Jeep-merkcampagne werd gerealiseerd in samenwerking met het Doner-bureau in Michigan.

In het afgelopen decennium hebben de merken Jeep, Dodge en Ram een ​​ambitieuze boodschap meegegeven in hun campagne "Big Game". Terwijl "Imported from Detroit" sprak over de moed, vindingrijkheid en vastberadenheid van het in Detroit gevestigde Amerikaanse automobielpersoneel in 2011, probeerde "Halftime in America" ​​het jaar daarop de Amerikanen te stimuleren de moeilijke tijden door te komen. Een moeilijke tijd, verklaarde Clint Eastwood: “Dit land kan niet in één keer worden uitgeschakeld. We staan ​​op. Toen, in 2013, lanceerde het merk Ram "Farmer", waarmee Amerikaanse boeren werden erkend en geëerd door de iconische woorden van de legendarische radiopersoonlijkheid Paul Harvey.


Betreffende Stellantis

Stellantis is één van 's werelds toonaangevende autobouwers en provider van mobiliteit, geleid door een duidelijke visie: het bieden van bewegingsvrijheid met specifieke, betaalbare en betrouwbare mobiliteitsoplossingen. Naast zijn rijke erfgoed en zijn toonaangevende geografische aanwezigheid beschikt de Groep over belangrijke troeven: duurzame prestaties, een grondige ervaring en een groot aantal medewerkers die over de hele wereld actief zijn. Stellantis zal voortbouwen op haar brede portefeuille van iconische merken, die werden opgericht door visionairs die hen een passie en een competitieve geest bijbrachten die vandaag nog steeds weerklank vinden bij zowel werknemers als klanten. Stellantis streeft ernaar de beste te zijn, niet de grootste, en tegelijk waarde te creëren voor alle belanghebbenden en de gemeenschappen waarin het actief is.

 

Perscontacten Stellantis :

Dominique Fontignies                  PR & Communication Director                       +32 492 343 790

Wim Willems                                 Press Officer                                                    +32 492 343 771

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN