Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

18 dec. 2020

Alle nieuwigheden van FCA ontdekken dankzij de "Virtual Showroom" (vanaf begin januari 2021).

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) creëert een eigen "Virtual Showroom".

Alle nieuwigheden van FCA ontdekken dankzij de 

 

  • Fiat Chrysler Automobiles (FCA) creëert een eigen "Virtual Showroom".
  • Klanten of prospecten die geïnteresseerd zijn in de FCA-merken kunnen zo de nieuwste innovaties ontdekken, net alsof ze een stand op het Autosalon bezoeken.
  • De “Virtual Showroom” van FCA kan worden bekeken door te surfen op de websites van elk van de FCA-merken in België en Luxemburg (vanaf begin januari 2021).

 

De annulatie van evenementen en in het bijzonder van Autosalons, die belangrijke ontmoetingen met het grote publiek zijn, is een belangrijk gevolg van de wereldwijde gezondheidscrisis die zich in 2020 heeft voltrokken. Om in contact te blijven met zijn publiek heeft Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium besloten een "Virtual Showroom" te creëren om alle nieuwe modellen van al zijn merken aan het Belgische en Luxemburgse publiek voor te stellen: Fiat, Jeep, Abarth, Alfa Romeo en Fiat Professional.

Dankzij dit initiatief kunnen klanten, prospecten, autoliefhebbers, in één woord alle bezoekers die zouden hebben deelgenomen aan een groot automobielevenement dat traditioneel in januari wordt gehouden, in contact blijven met FCA.

"Het idee is om degenen die inloggen op ons digitale platform de mogelijkheid te bieden om al onze modellen te ontdekken alsof ze zich verplaatsen op de stand die we bijvoorbeeld voor het Autosalon van Brussel hadden kunnen creëren", zegt Yann Chabert, CEO van Fiat Chrysler Automobiles Belgium. "We hebben veel geleerd van de opeenvolging van geannuleerde evenementen in het jaar 2020 in Europa en in de rest van de wereld en we zijn daarom in staat om een alternatieve oplossing te bieden aan onze klanten en prospecten, om hen een ervaring te bieden die dicht bij die van een bezoek aan een automobielshow ligt".

"We geven onze klanten en prospecten de kans om onze modellen, en in het bijzonder onze nieuwste modellen, te leren kennen, alsof ze onze stand op een autosalon bezoeken", voegt Benoît Delcourt, Head of Digital bij FCA Belgium, eraan toe. "Ze zullen de deuren van onze modellen kunnen openen om hun interieurs te bekijken, alsof ze op een echte stand staan of bijna.

Naast de mogelijkheid om de modellen van de verschillende FCA-merken te bekijken, kunnen bezoekers die geïnteresseerd zijn in het ontvangen van meer informatie in contact worden gebracht met de officiële distributeur die de FCA-merken van hun keuze vertegenwoordigt, om het voertuig van hun keuze te configureren en een offerte te krijgen die aan hun aanvraag voldoet.

Fiat Chrysler Automobiles Belgium werkt ook aan de 'saloncondities' die vanaf januari ’20 aan de klanten worden aangeboden. Deze informatie zal op een later tijdstip aan de media worden gecommuniceerd.

Om de FCA-modellen te ontdekken die in deze "Virtual Showroom" worden gepresenteerd, surft men gewoon naar de websites van de verschillende merken (vanaf 1 januari 2021):

 

Brussel, 18 december 2020

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN