Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

21 dec. 2018

Nieuwe versies Mirror en Street voor de Fiat Tipo

• De nieuwe Fiat Tipo Mirror en Street zijn de jongste telgen in de Tipo-familie. Ze vervolledigen het gamma met versies die technologie, stijl en competitiviteit verenigen en richten zich voornamelijk tot jonge klanten. • De Tipo Mirror, die zich onderscheidt door zijn nieuwe koetswerkkleur 'Venezia Blue' en chroomdetails, wordt standaard geleverd met het Uconnect™7" HD LIVE-systeem met aanraakscherm, geïntegreerd Apple CarPlay-systeem en Android Auto™-compatibiliteit. • Het Street-gamma biedt een uitzonderlijk gebruiksgemak zonder toegevingen. Hij combineert stijl om zich te onderscheiden van de massa in de stad met alle troeven die de Tipo zo succesvol hebben gemaakt: een sterke uitrusting en een lage prijs. • De Fiat Tipo Mirror en Fiat Tipo Street zijn verkrijgbaar als vierdeurs, vijfdeurs en break. • Benzine- en turbodieselmotoren met handgeschakelde of automatische transmissie.

Nieuwe versies Mirror en Street voor de Fiat Tipo

 • De nieuwe Fiat Tipo Mirror en Street zijn de jongste telgen in de Tipo-familie. Ze vervolledigen het gamma met versies die technologie, stijl en competitiviteit verenigen en richten zich voornamelijk tot jonge klanten.
 • De Tipo Mirror, die zich onderscheidt door zijn nieuwe koetswerkkleur 'Venezia Blue' en chroomdetails, wordt standaard geleverd met het Uconnect™7" HD LIVE-systeem met aanraakscherm, geïntegreerd Apple CarPlay-systeem en Android Auto™-compatibiliteit.
 • Het Street-gamma biedt een uitzonderlijk gebruiksgemak zonder toegevingen. Hij combineert stijl om zich te onderscheiden van de massa in de stad met alle troeven die de Tipo zo succesvol hebben gemaakt: een sterke uitrusting en een lage prijs.
 • De Fiat Tipo Mirror en Fiat Tipo Street zijn verkrijgbaar als vierdeurs, vijfdeurs en break.
 • Benzine- en turbodieselmotoren met handgeschakelde of automatische transmissie.
 • De Fiat Tipo Mirror en Fiat Tipo Street zijn twee nieuwe versies in de Tipo-familie en verwennen automobilisten met een doorgedreven connectiviteit, een betaalbare prijs en een coole look. De eerste richt zich tot klanten die belang hechten aan connectiviteit en de nieuwste trends op het gebied van infotainment. De tweede is gewijd aan de jongere generatie en de volwassenen van morgen, die een uitzonderlijk gebruiksgemak eisen zonder toegevingen te doen op het gebied van uitrusting en prijs. Uiteraard beschikken ze ook over de troeven die het model zo succesvol hebben gemaakt, zoals ruimte, functionaliteit en flexibiliteit. Het is namelijk geen toeval dat het Tipo-gamma marktleider is in zijn segment in Italië en in de top tien staat in zeven andere Europese landen. Ongeveer 70 procent van de hele Tipo-productie wordt buiten Italië verkocht. De Tipo-familie, die van bij haar lancering erg succesvol was, werd door 26 journalisten van toonaangevende Europese automagazines uitgeroepen tot 'Best Buy Car 2016'. Het is een wereldauto die de beproefde Fiat-concepten belichaamt: functionaliteit, eenvoud en persoonlijkheid. Hij kreeg ook een werelds design, ontworpen door een internationaal team van design-, engineering-, product- en marketingexperts uit Italië, Turkije, Korea, Spanje, Rusland en Oostenrijk en toont zich ook internationaal van karakter. Dat werd vorig jaar nog bevestigd, toen een standaard productie-Tipo in 133 dagen de wereld rondreed. Hij legde in het totaal 41.000 kilometer af en was 400 uur op de weg, zonder dat hij daarvoor extra onderhoud nodig had. Hij deed 22 landen en 122 steden aan en kon overal rekenen op de nieuwsgierigheid en waardering van het publiek.

  Fiat Tipo Mirror, technologie en elegantie

  Met zijn specifieke uitrusting en exclusieve kleurencombinatie biedt de speciale reeks 'Mirror' de perfecte combinatie van Tipo-technologie en -stijl. De connectiviteit is standaard met het Uconnect™ 7" HD LIVE-systeem met aanraakscherm. Dat omvat ook Apple CarPlay en is compatibel met Android Auto™. Met al die geavanceerde capaciteiten wordt de auto het verlengstuk van de smartphone van de bestuurder en geeft hij de bestuurder op een veilige manier toegang tot de voornaamste apps, terwijl hij toch te allen tijde zijn handen op het stuur kan houden. De Tipo Mirror ademt ook stijl. Zijn exclusieve nieuwe kleur, Venezia Blue, is op verzoek verkrijgbaar en contrasteert perfect met de verleidelijke chroomaccenten op de deurgrepen, de zijdelingse sierelementen, het lagere radiatorroosterprofiel, de mistlichtranden en de spiegelkappen.

  Een uniek 'Mirror'-label en gediamanteerde 16" lichtmetalen velgen vervolledigen zijn look.

  Android Auto, Google Play en Google Maps zijn handelsmerken van Google LLC.
  Apple CarPlay is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.

  Mopar® Connect: verbinding vanop afstand, onovertroffen bescherming

  Mopar® Connect, de innovatieve set van geconnecteerde diensten met betrekking tot veiligheid en bediening op afstand, is als optie verkrijgbaar op het Mirror-gamma. Het omvat de Uconnect LIVE Services en voegt nieuwe functies toe, zoals pechverhelping, noodhulp bij ongevallen en plaatsbepaling in geval van diefstal. Het systeem kan ook worden gebruikt om bepaalde functies van het voertuig vanop afstand te bedienen: de deuren vanop afstand vergrendelen en ontgrendelen of een waarschuwing verzenden wanneer de auto een bepaalde snelheid overschrijdt of een zone verlaat die voordien op een kaart werd afgebakend. Tot slot kunnen gebruikers met Mopar® Connect via hun smartphone bepalen waar hun wagen geparkeerd staat en informatie bekijken over de toestand van de wagen, het brandstofpeil en het laadniveau van de accu. Als onderdeel van een project ontwikkeld in samenwerking met Targa Telematics, is er ook een fleetversie van Mopar® Connect verkrijgbaar voor ondernemingen, professionals en organisaties die hun bedrijfswagens willen beheren. Bovenop de basisdiensten biedt deze versie een totaaloplossing voor een efficiënte en doeltreffende opvolging en controle van wagenparken.

  Prijs vanaf €17.290 BTWI

  Fiat Tipo Street, toegankelijke stijl

  De Fiat Tipo Street richt zich tot jonge klanten die een dynamische, stijlvolle en toegankelijke wagen zoeken. Gesterkt door zijn Pop-persoonlijkheid meet de nieuwe Street-versie zich nieuwe glanzend zwarte 16" lichtmetalen velgen aan, evenals donker getinte ruiten en donkere contrasterende details op de spiegelkappen, het radiatorrooster en de binnen- en buitendeurgrepen. De krachtige blik van de koplampen met led-dagrijlichten en het specifieke logo bevestigen het Street-karakter van deze speciale reeks. Het totaalpakket versterkt de balans van het Italiaanse design en garandeert de persoonlijkheid en stijl zonder te raken aan de functionaliteit. De Tipo werpt zich in elk opzicht op als behaaglijk en praktisch en de Street-versie geeft zijn bekende troeven een extra dynamische toets. Hij combineert met andere woorden stijl om zich te onderscheiden van de massa in de stad met alle troeven die de Tipo zo succesvol hebben gemaakt: een sterke uitrusting, een lage prijs en een uitzonderlijk gebruiksgemak zonder toegevingen.

  Prijs vanaf €15.590 BTWI

   

  Een ruime keuze

  De nieuwe speciale reeksen Mirror en Street zijn verkrijgbaar als vierdeurs, vijfdeurs en break, met een volledig motorgamma dat aan de strenge WLTP-voorschriften voldoet. Dat gamma omvat de 1.4 met 95 pk en de 1.4 T-Jet met 120 pk aan benzinezijde en de 1.3 MultiJet met 95 pk en 1.6 MultiJet met 120 pk aan dieselzijde, en versies die ook verkrijgbaar zijn met de automatische DCT-transmissie.

   

  Turijn, 21 december 2018

   

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

  SCHRIJF U NU IN