Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

24 mei 2018

Lancering van de nieuwe Fiat 124 Spider S-Design

• Nieuwe versie « S-Design » van de Fiat 124 Spider beschikbaar vanaf nu bij de officiële distributeurs van Fiat in België en Luxemburg. • Als toonbeeld van « elegantie en grand tourisme » en ideaal voor het zomerseizoen 2018 haalde de nieuwe Fiat 124 Spider S-Design zijn inspiratie bij het origineel en authentiek concept, dat vandaag te boek staat als één van de mooiste wagens van het merk. • Een exclusief model, beschikbaar vanaf €29.400 BTWI (€28.428 BTWI in Luxemburg)

Lancering van de nieuwe Fiat 124 Spider S-Design

 • Nieuwe versie « S-Design » van de Fiat 124 Spider beschikbaar vanaf nu bij de officiële distributeurs van Fiat in België en Luxemburg.
 • Als toonbeeld van « elegantie en grand tourisme » en ideaal voor het zomerseizoen 2018 haalde de nieuwe Fiat 124 Spider S-Design zijn inspiratie bij het origineel en authentiek concept, dat vandaag te boek staat als één van de mooiste wagens van het merk.
 • Een exclusief model, beschikbaar vanaf €29.400 BTWI (€28.428 BTWI in Luxemburg)
 • Twee jaar geleden presenteerde Fiat de nieuwste generatie van de Fiat 124 Spider, een emotioneel model dat in 2016 zijn vijftigjarige verjaardag vierde. De nieuwste generatie neemt bepaalde stijlelementen over van de spider uit 1966, die te boek staat als één van de mooiste Fiats aller tijden. De moderne interpretatie van het authentiek design van het origineel model geeft vandaag de dag een nieuwe dimensie aan het typisch Italiaans concept « Gran Turismo ».

  De nieuwe Fiat 124 Spider evolueert voortdurend met de komst van de nieuwe versie« S-Design ». De nieuwe Fiat 124 Spider S-Design zet het dynamisme en de sportiviteit van de erg geliefde tweezitsroadster van het huis Fiat in de kijker en werd in maart voorgesteld op het Salon van Genève. Tentoongesteld in de rijkelijk uitgeruste « Lusso » -versie en krijgt bijkomende stijldetails om fans van topprestaties en sterke rijsensaties onder de blote hemel te overtuigen.

  Mopar®, Fiats officiële partner voor services, wisselstukken, originele accessoires, pechverhelping en klantenrelaties, heeft elke auto standaard voorzien van een exclusief accessoirepakket. De nieuwe collectie omvat een gepolijste afwerking voor de rolstang, de voorruitstijl en de buitenspiegelkappen. Die unieke look wordt nog aangevuld met de specifieke 17” lichtmetalen velgen in een uniek design, een driekleurig logo op de achterkant, een sportieve rode striping die de aandacht vestigt op de klassieke vormgeving, het lage zwaartepunt en de naar de achteras toe geschoven zetelpositie om het silhouet met de proporties van een echte ‘pur-sang’ sportwagen te benadrukken.

  En alsof de stijl nog niet volstond, is ook de uitrusting van topniveau. De 124 Spider S-Design is standaard uitgerust met vier airbags, automatische airconditioning, een mp3-radio met USB-poort en vier luidsprekers, een lederen bekleding voor de zetels en het stuur, zichtbare stiknaden voor de onderkant en bovenrand van het dashboard, een snelheidsregelaar en een Keyless Go-systeem. Ook is de auto uitgerust met het ‘Active Hood Lift'-systeem, een dubbele verchroomde uitlaat en mistlichten.

  De nieuwe Fiat 124 Spider S-design is beschikbaar vanaf €29.400 BTWI (€28.428 BTWI in Luxemburg) met manuele transmissie met zes versnellingen of vanaf €31.400 BTWI (€30.362 BTWI in Luxemburg) met zestrapsautomaat.

  Brussel, 24 mei 2018

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

  SCHRIJF U NU IN