Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

09 nov. 2017

Nieuwe Fiat Fullback Cross: « Gemaakt om eropuit te trekken »

• Hij koppelt robuustheid en veelzijdigheid aan opvallende designelementen die voor een unieke stijl zorgen. • Het leven is meer dan werken alleen: daarom is er nu de nieuwe Fiat Fullback Cross, die gemaakt is om eropuit te trekken. Het is de ideale pick-up voor elke professionele uitdaging en de perfecte reisgezel als u wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur, alleen of met vrienden. • De Fullback Cross weigert zich te schikken naar de regels voor traditionele pick-ups. • Van de straten in de stad tot de eenzaamste paadjes en weer terug. Met de Fullback Cross belooft elke rit vrijheid. Dankzij het standaard centrale Torsen-differentieel en vergrendelde achterdifferentieel voelt de Fullback Cross altijd aan als een auto uit de topklasse, met een ongeëvenaard comfort en maximale veiligheid. • Gelijktijdige lancering van de Fullback Cross in de concessies van Fiat en Fiat Professional. • Prijs van de Fiat Fullback Cross : €35.125 excl. BTW. Deze versie komt volledig uitgerust, de enige beschikbare en betalende optie is de metaalkleur/mica kleur.

Nieuwe Fiat Fullback Cross: « Gemaakt om eropuit te trekken »

 • Hij koppelt robuustheid en veelzijdigheid aan opvallende designelementen die voor een unieke stijl zorgen.
 • Het leven is meer dan werken alleen: daarom is er nu de nieuwe Fiat Fullback Cross, die gemaakt is om eropuit te trekken. Het is de ideale pick-up voor elke professionele uitdaging en de perfecte reisgezel als u wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur, alleen of met vrienden.
 • De Fullback Cross weigert zich te schikken naar de regels voor traditionele pick-ups.
 • Van de straten in de stad tot de eenzaamste paadjes en weer terug. Met de Fullback Cross belooft elke rit vrijheid. Dankzij het standaard centrale Torsen-differentieel en vergrendelde achterdifferentieel voelt de Fullback Cross altijd aan als een auto uit de topklasse, met een ongeëvenaard comfort en maximale veiligheid.
 • Gelijktijdige lancering van de Fullback Cross in de concessies van Fiat en Fiat Professional.
 • Prijs van de Fiat Fullback Cross : €35.125 excl. BTW. Deze versie komt volledig uitgerust, de enige beschikbare en betalende optie is de metaalkleur/mica kleur.
 • De nieuw voorgestelde pick-up Fullback Cross, die gemaakt is om eropuit te trekken, kiest volop de lifestyle-kaart, is bijzonder veelzijdig, kan in allerlei behoeften voorzien en roept emoties op. Hij levert niet alleen topprestaties tijdens uw dagelijks werk, maar u kunt er ook elk moment ten volle van genieten. Met de Fullback kunt u immers gemakkelijk elke hindernis overwinnen, zonder compromissen te moeten sluiten, zonder beperkingen en zonder halve maatregelen te moeten nemen.

  De robuuste en veelzijdige Fullback Cross, met het comfort van een berline en een opvallende stijl, is de topversie van de Italiaanse pick-up en vervolledigt een gamma dat de nieuwste markttrends volgt. Een markt die de laatste vier jaar met ruim 60 procentpunten is gegroeid, waarbij vrijetijdswagens 25% van alle verkopen uitmaken. 

  De Fiat Fullback Cross is vanaf nu beschikbaar op onze markt.

  Robuust maar ook stijlvol 

  Een sportieve, agressieve look met exclusieve stijlelementen die dynamiek en kracht uitstralen, zoals de exclusieve, aerodynamische sportstangen, het radiatorrooster en de zijspiegels in het zwart. De handgrepen, wielkasten en 17" velgen, allemaal in het matzwart. De nieuwe opstaptreden met hun innovatieve styling zijn in het zwart afgewerkt.

  Deze onmiskenbare look gaat hand in hand met een uitstekend comfort zoals dat van een berline, te danken aan de royale standaarduitrusting: bi-xenonkoplampen, led-dagrijlichten, automatische airconditioning met twee zones, cruise control en lederen zetels en stuur. De voorzetels zijn ook verwarmbaar en de bestuurderszetel is elektrisch verstelbaar. Andere comfortuitrustingen zijn het navigatiesysteem met 7" aanraakscherm, DAB-radio, CD/MP3-speler, Bluetooth- en USB-aansluiting. Last but not least, om volkomen veilig aan de dagelijkse sleur te ontsnappen, is hij standaard uitgerust met zeven airbags (waaronder een knieairbag voor de bestuurder), een elektronische stabiliteitsregeling, stabiliteitssysteem voor aanhangwagens, waarschuwingssysteem bij het verlaten van de rijstrook (LDW) en vertrekhulp voor hellingen. 

  Veiligheid bij elk avontuur 

  Het aandrijvingssysteem is het meest complete uit zijn klasse en brengt de bestuurder naar elke bestemming: de Fullback Cross telt niet minder dan vier verschillende modi, plus een vergrendeling van het achterdifferentieel.

  Met een druk op de knop kunt u wisselen tussen achterwielaandrijving, ideaal om brandstof te besparen, en vierwielaandrijving met een centraal Torsen-differentieel voor offroad-gebruik. Daarnaast biedt de Fullback Cross de bestuurder de mogelijkheid om een lage overbrenging te gebruiken en om, op de meest extreme ondergronden, het achterdifferentieel mechanisch te vergrendelen. 

  Hoe groot uw passie ook is, de Fullback Cross staat - uitgerust met zijn dubbele cabine - altijd voor u klaar, met zijn dubbele cabine (lengte van 5,28 m - breedte van 1,81 m - hoogte van 1,815 m - wielbasis van 3,00 m). Ondanks zijn omvang is de Fullback Cross de meest wendbare pick-up in zijn segment: zijn draaicirkel van amper 11,8 meter is de beste in zijn klasse. Nog een troef is de standaard achteruitrijcamera. De Fullback Cross kan tot 1,1 ton vervoeren en 3.100 kg slepen, genoeg om elke uitdaging aan te kunnen. 

  Om voldoende energie te hebben voor werk en vrije tijd, is de Fullback Cross uitgerust met een krachtige aluminium turbodieselmotor van 2,4 liter die 180 pk (133 kW) en een koppel van 430 Nm levert bij 2500 tpm, met een elektronische variabele kleppentiming. Dit alles verlaagt het brandstofverbruik en de uitstoot, terwijl het koppel en vermogen optimaal blijven over het hele werkbereik.

  De Fullback Cross is uitgerust met een vijftrapsautomaat, deze laatste met peddels aan het stuur voor een dynamische, opwindende rijbelevenis.

  Veelzijdig op het werk, aanpasbaar op reis

  Alleen een auto die zo veelzijdig als de Fullback Cross is, kan zowel een vertrouwde werkpartner als een geweldige reisgezel op al uw avonturen zijn. Door al zijn eigenschappen en uitrusting is hij uitermate gebruiksvriendelijk, met een comfortniveau dat duidelijk de kaart van lifestyle trekt: een maximale wendbaarheid dankzij de beste draaicirkel in zijn klasse, gemakkelijk parkeren dankzij de achteruitrijcamera en comfort dankzij de lederen zetels en automatische versnellingsbak.

  Dit is echt een auto die precies doet wat u wilt; daar zorgen de body-on-frame architectuur en het chassis met groot laadvermogen, ruimte en robuustheid voor, bijvoorbeeld tijdens offroad-gebruik bij volle belasting, naast de laadruimte die tot in de details ontworpen werd om absoluut alles te vervoeren.

  De vele verankeringspunten en sportstang zijn ontworpen om voorwerpen in allerlei formaten vast te maken. Meer nog, hij kan ook worden uitgerust met een speciaal ontworpen afdekking om er een heuse koffer van te maken. 

  Om de eclectische stijl van de Fullback Cross te benadrukken, is een speciale motorcross-uitvoering, ontwikkeld in samenwerking met Garage Italia Customs, te bewonderen op de verschillende evenementen van het FIM Wereldkampioenschap Motorcross 2017, waarin Tony Cairoli, ambassadeur van Fiat Professional, voor de negende keer wereldkampioen werd.

  Mopar voor de Fullback Cross

  Om duidelijk te maken hoe praktisch deze rijkelijk uitgeruste en uitermate veelzijdige wagen is, die alles aankan van uw dagelijks werk tot vrije tijd, biedt Mopar® - Officiële Servicepartner van FCA - een zeer handige weerbestendige afdekking uit aluminium aan. Deze slijtvaste en veilige afdekking, die ideaal is om uw lading te beschermen tegen vuil en slecht weer, heeft een aantrekkelijke styling en is gemakkelijk en vlot te bedienen. Ze is gemaakt van zwart, met aluminium bekleed polymeer en is snel en gemakkelijk te monteren; bovendien kan ze worden vergrendeld met een sleutel, om uw lading volledig veilig te houden. Met dit accessoire wordt het al ruime assortiment (meer dan 100 mogelijkheden) voor de Fullback nog groter. De uitbreiding wordt volgend jaar nog voortgezet met de introductie van nieuwe, gespecialiseerde accessoires, zoals de lier, de front bar of de nieuwe 18" velgen. Die kunnen worden besteld wanneer de auto volledig klaar is en ze worden dan meteen in de fabriek geplaatst.

   

  Brussel, 9 november 2017

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

  SCHRIJF U NU IN