Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

30 jun. 2021

 • Fiat Professional heeft vandaag de belangrijkste nieuwe kenmerken van de Ducato 2021 aan de pers onthuld. De nieuwe functies werden gepresenteerd tijdens een roadshow webconferentie onder leiding van Cristina Bowerman, de met een Michelin ster bekroonde chef-kok van een prestigieus restaurant in Rome, als vertegenwoordiger van al diegenen die al vele jaren de Ducato erkennen als het ideale voertuig voor alle toepassingen, zowel recreatief als professioneel.
 • De nieuwe Ducato wordt 40 jaar en viert dit jubileum als marktleider, nadat hij in 2020 het best verkochte lichte bedrijfsvoertuig in Europa is geworden.
 • Met zijn kenmerken van "ruime compactheid", comfort en prestaties, hebben fans de Ducato al 13 jaar op rij uitgeroepen tot "Best Motorhome Base Vehicle".
 • Fiat Professional presenteert de belangrijkste nieuwe kenmerken van de Ducato, die het neusje van de zalm vormen op het gebied van comfort, prestaties, veiligheid, connectiviteit en stijl, met nieuwe specificaties en nieuwe diensten die tegemoetkomen aan de eisen van het groeiende publiek van camperbezitters.

29 jun. 2021

 • Fiat Professional heeft vandaag de nieuwe Ducato aan de pers onthuld. Het nieuwe model werd gepresenteerd tijdens een roadshow webconferentie onder leiding van Cristina Bowerman, de met een Michelinster bekroonde chef-kok van een prestigieus restaurant in Rome, als vertegenwoordiger van alle professionals die al vele jaren de Ducato erkennen als het ideale voertuig voor elke missie.
 • De Ducato wordt 40 jaar en viert dit jubileum als marktleider, nadat hij in 2020 het best verkochte lichte bedrijfsvoertuig van Europa is geworden.
 • Op de golf van dit recente succes en de constante vooruitgang op de markt, lanceert Fiat Professional de nieuwe Ducato, een model dat de reeds uitstekende eigenschappen van omvang, volume, efficiëntie en flexibiliteit combineert met innovaties op het gebied van technologie en comfort, veiligheid, prestaties en connectiviteit aan boord. Met oog voor stijl.

19 mei 2021

Vanaf vandaag kan de nieuwe Ducato van Fiat Professional besteld worden bij alle Fiat Professional dealers op de Belux markt.

11 mei 2021

In de 120-jarige geschiedenis van het merk Fiat Professional is de E-Ducato het eerste voertuig dat niet alleen "voor" klanten, maar "samen" met klanten is ontworpen en gebouwd.

22 apr. 2021

Ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de lancering van het model heeft Fiat Professional aan de journalisten de volledig elektrische versie van de Ducato voorgesteld, waarvoor de bestellingen op 1 maart werden geopend.

09 mrt. 2021

De bestellingen voor de nieuwe E-Ducato, de volledig elektrische, geconnecteerde versie van de bestseller van Fiat Professional, het populairste bedrijfsvoertuig in Europa in 2020, zijn geopend. Hij garandeert continuïteit in de technologische overgang met vergelijkbare prestaties, tegen een vergelijkbare kostprijs.

17 feb. 2021

 • De best-seller van Fiat Professional, die in 1981 op de markt kwam, bereikte in 2020 een belangrijke mijlpaal: hij werd het best verkochte lichte bedrijfsvoertuig - in alle segmenten - op de Europese markt.
 • Als dank aan alle professionals die voor hem hebben gekozen, blijft de Ducato zich verder ontwikkelen en dit jaar, bij zijn 40e verjaardag, zal hij ook de uitdagingen van de emissievrije mobiliteit aangaan: het ideale vervoermiddel voor "last mile" logistiek en om te voldoen aan de nieuwste behoeften van de e-commerce.
 • Maar dat is nog niet alles: de Ducato is het populairste basisvoertuig voor campers bij reizigers in heel Europa en bood vorig jaar nog totale gemoedsrust voor een vakantie in de open lucht, in een beschermde, zelfvoorzienende en gemakkelijk te desinfecteren leefruimte.

05 jan. 2021

 • Fiat Professional creëert zijn eigen ‘Virtual Showroom’.
 • Klanten of prospecten die geïnteresseerd zijn in Fiat Professional-modellen kunnen zo het laatste nieuws ontdekken, alsof ze de stand op het Autosalon bezoeken.
 • Dankzij dit initiatief is het ook mogelijk om de Fiat Professional ‘Saloncondities’ te raadplegen tijdens de traditionele januariperiode.

25 nov. 2020

 • De Talento voegt een nieuwe automatische zesversnellingsbak met dubbele koppeling toe aan zijn belangrijkste troeven: compactheid, wendbaarheid en briljante EcoJet-motoren.
 • De nieuwe Talento DCT voldoet aan elke behoefte en zorgt voor nog meer rijplezier dankzij de stressreducerende automatische versnellingsbak met zijn voorbeeldig weggedrag en lager verbruik.
 • Twee lengtes, twee verschillende wielbasissen, een laadvermogen tot 1,3 ton, een geweldige interieurergonomie en geavanceerde technologie: het veelzijdige model van Fiat Professional met nieuwe automatische transmissie blijft zich ontwikkelen in de naam van gemakkelijk en comfortabel rijden.
 • De Talento met DCT is beschikbaar op de versies met laag dak en kan vanaf vandaag besteld worden bij alle Fiat Professional-dealers, die in alle veiligheid open blijven voor het publiek.

17 jun. 2020

 

FCA denkt aan de kinderen en hun toekomst, door het werk van Save the Children te ondersteunen.

 

05 jun. 2020

 • Vandaag is het "World Environment Day", de ideale gelegenheid om de aandacht te vestigen op het milieuvriendelijke aanbod van Fiat Professional, nu uitgebreid met de E-Ducato, de elektrische versie van deze bestseller.
 • Na de presentatie als prototype werden de tests van de nieuwe E-Ducato voortgezet. De E-Ducato gaat nieuwe marktuitdagingen aan en is vastberaden de nieuwe maatstaf te worden.

23 apr. 2020

 • De contractuele FCA-garanties , de garantieverlengingen van FCA en de geplande onderhoudscontracten die vervallen tijdens de periode van de lockdown of tijdens de maand waarin de lockdown maatregelen worden opgeheven, zullen vrijwillig worden verlengd.

15 jan. 2020

De lezers van Promobil, een Duits kampeerwagenmagazine, hebben de Fiat Professional Ducato voor het dertiende jaar op rij uitgeroepen tot

18 dec. 2019

New entity will have the leadership, resources and scale to be at the forefront of a new era of sustainable mobility

07 okt. 2019

• Met zijn nieuwe Euro6d Temp-motoren, nieuwe interieurs en nieuwe connectiviteitssystemen benadrukt het nieuwe model van Fiat Professional zijn troeven op het gebied van laadvermogen en comfort.

01 jul. 2019

• Het eerste elektrische model van Fiat Professional, dat in de loop van 2020 in de showrooms van Fiat en Fiat Professional wordt verwacht, werd vandaag onthuld aan de internationale pers. • Het werd ontwikkeld en ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen van de FCA-groep, is verkrijgbaar in alle koetswerkversies en met dezelfde laadvolumes als de conventionele Ducato (10 tot 17 kubieke meter), en heeft het hoogste laadvermogen op de markt, tot 1.950 kilogram. • De Ducato Electric zal klanten de keuze bieden tussen batterijen met een totaal rijbereik van 220 tot 360 kilometer (NEDC-cyclus). • Maximumvermogen van 90 kW en maximumkoppel van 280 Nm. • Zijn ontwikkeling is de vrucht van een diepgaande analyse van de gebruiksgegevens van bedrijfsvoertuigen en de diverse activiteitentypes van grote klanten. Al deze analyses hadden als doel om oplossingen op maat aan te bieden, die het laadvermogen en de prestaties zonder compromissen afstemmen op de verschillende behoeften voor professioneel gebruik: 100% Ducato, 100% Elektrisch.

27 jun. 2019

• Het Ducato-camperonderstel wordt vernieuwd om zijn onbetwiste Europese leiderschap te consolideren: hij wist al meer dan 500.000 gezinnen te overtuigen en was voor de twaalfde keer op rij ‘Camperonderstel van het Jaar’. • De grootste nieuwigheid is de negentrapsautomaat, de beste transmissie in deze klasse in termen van gewicht en aandrijfkoppel: in de versie met 180 pk haalt het aandrijfgeheel een koppel van 450 Nm. • Eveneens nieuw zijn de Euro 6d-Temp-motoren, die nog performanter en milieuvriendelijker zijn en vier vermogensniveaus bieden: 120, 140, 160 en 180 pk. Andere nieuwigheden zullen de hypergeavanceerde rijhulpsystemen aanvullen die reeds beschikbaar zijn op de Ducato. • De Ducato is ‘Leader in Freedom’ en zijn klantgerichte focus komt perfect tot uiting in zijn uitgebreide gamma diensten, ontwikkeld in samenwerking met Mopar. De jongste innovaties bevestigen zijn exclusieve karakter in het specifieke segment van de afdeling 'Fiat Professional for Recreational Vehicles'.

26 jun. 2019

Als Europese marktleider voor het vijfde jaar op rij, meest verkochte bedrijfsvoertuig in twaalf verschillende landen en vlaggenschip in de wereld van de vrijetijdsvoertuigen, kan de bestseller van Fiat Professional uitpakken met een opgewaardeerde stijl en technologie om zijn leiderschap te bestendigen en klanten het beste antwoord op al hun professionele behoeften te bieden.

07 jun. 2019

• De uiterst populaire Fiat Ducato, die voor modeljaar 2020 werd geoptimaliseerd om een uitstekend antwoord te bieden op alle professionele behoeften, kan vanaf nu worden besteld bij alle Fiat- en Fiat Professional-verdelers. • Als Europees marktleider voor het vijfde jaar op rij, meest verkochte bedrijfsvoertuig in twaalf verschillende landen en vlaggenschip in de wereld van de vrijetijdsvoertuigen, kan de • Ducato uitpakken met een opgewaardeerde stijl en technologie om zijn leiderschap te bestendigen en klanten ‘de beste Ducato ooit’ aan te bieden. • Zo worden nieuwe, efficiëntere en milieuvriendelijkere Euro 6D-motoren gelanceerd, die zowel de prestaties als de milieuscores verbeteren. Hij is ook uitgerust met het EcoPack dat een Start&Stop-systeem met intelligente alternator en een elektronisch gestuurde brandstofpomp gebruikt om energie en brandstof te besparen en zo de totale kosten te drukken. • Een geavanceerde ‘9Speed’-negentrapsautomaat is voor het eerst verkrijgbaar. • De Ducato MJ2020 kan ook worden uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde infotainment- en rijhulpsystemen. • Wereldprimeur: de Ducato Electric, het eerste elektrische model van Fiat Professional. • De Ducato Electric werd ontwikkeld aan de hand van innovatieve pilootprojecten in samenwerking met zorgvuldig gekozen klanten, om voor diverse beroepstoepassingen gerichte oplossingen uit te werken zonder daarbij te raken aan het laadvermogen en de prestaties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN