Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

14 apr. 2021

LEASYS EN FCA BANK LANCEREN DE ELECTRIC DAYS

Leasys en FCA Bank lanceren van 12 tot 30 april speciale aanbiedingen met betrekking tot elektrische mobiliteit

LEASYS EN FCA BANK LANCEREN DE ELECTRIC DAYS
  • Leasys en FCA Bank lanceren van 12 tot 30 april speciale aanbiedingen met betrekking tot elektrische mobiliteit
  • De ‘Electric Days’ commerciële actie zal in 10 landen tegelijkertijd uitgebracht worden met verschillende aanbiedingen voor elke markt
  • Het digitale aanbod in België geeft professionele en particuliere klanten de mogelijkheid om 100% elektrische of hybride voertuigen te financieren aan voordelige voorwaarden
  • Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Polen, Portugal, Denemarken en België zullen de actie gedurende de maand april promoten.

 

Brussel, 12 april 2021

 

De behoefte aan elektrische mobiliteit groeit over de hele wereld, vooral in Europa waar de groei van elektrische en hybride wagens een stijging van meer dan drie cijfers telt. Leasys en FCA Bank willen een leidende rol spelen en de wensen van hun klanten vervullen. Daarom lanceren ze de ‘Electric Days’, drie weken met speciale aanbiedingen gewijd aan elektrische mobiliteit, volledig digitaal. De aanbiedingen zijn vanaf vandaag geldig tot eind april en zijn bedoeld om de diensten aangeboden door de Groep en haar verhuurbedrijf Leasys nog toegankelijker en gemakkelijker te maken.

 

Het eerste aanbod van deze campagne biedt professionele klanten de mogelijkheid om met een Jeep Compass 4xe Plug-in Hybride te rijden vanaf € 319/maand (excl. btw) in financiële renting (60 maanden) (1). Leasys biedt dit model aan in operationele leasing vanaf € 589/maand (incl. btw).

 

Verder pakt Leasys uit met de Fiat 500e Business Edition. Deze goed uitgeruste versie is reeds beschikbaar vanaf € 469/maand (incl. btw) in operationele leasing. Tot slot is er een Fiat 500C Hybrid Lounge in operationele leasing vanaf € 269/maand (incl. btw).

 

Leasys en FCA Bank lanceren een commerciële actie in 10 Europese landen tegelijkertijd, gewijd aan elektrische mobiliteit en duurzaamheid. Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, VK, Nederland, Polen, Portugal, Denemarken en België zullen hun klanten de beste digitale oplossingen bieden om te voldoen aan alle groene mobiliteits- en financiële noden in elke verschillende markt.

 

De sterke expansie van de FCA Bank Groep vindt eveneens zijn plaats in deze initiatieven, die strategisch alle markten op een synergetische, digitale en groene manier betrekken, de drie hoekstenen van de visie van de groep, die klanten uit heel Europa dezelfde klantentevredenheid wil bieden.

 

 

 

Leasys
Leasys, een merk van Stellantis en dochteronderneming van FCA Bank, en 50:50 joint venture tussen Stellantis en Crédit Agricole, werd opgericht in september 2001. Leasys biedt een compleet en innovatief systeem van mobiliteitsdiensten aan particulieren, professionelen en bedrijven van elke omvang: van korte, middellange en lange termijn verhuur tot peer-to-peer autodelen via de platvormen van U Go en I-Link. Aan het eind van 2019 lanceerde het de eerste auto-abonnementsservice in Italië met CarCloud. Met Clickar, is Leasys ook een van de toonaangevende Italiaanse online en offline retailers van tweedehands bedrijfswagens aan particulieren, professionelen en bedrijven. Met haar hoofdkantoor in Italië begon Leasys in 2017 aan een proces van internationalisering door meerdere Europese kantoren te openen: vandaag is het bedrijf actief in Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Nederland en Polen, en beheert naar het einde van 2021 een vloot van meer dan 400.000 voertuigen. In juni 2019 lanceerde het bedrijf de Leasys Mobility Stores, fysieke verkooppunten die ruim vertegenwoordigd zijn in heel Italië. De winkels zijn nu ook beschikbaar in Frankrijk en bieden klanten toegang tot alle mobiliteitsdiensten van Leasys. De winkels zullen binnenkort ook beschikbaar zijn in de andere landen waar Leasys actief is. Met de recente lancering van de eerste volledig geëlektrificeerde Mobility Store op de luchthaven van Turino Caselle, ligt Leasys op schema om een belangrijke operator te worden, ook voor duurzame mobiliteit. Dankzij de installatie van meer dan 1200 laadstations in alle winkels aan het einde van 2020, heeft Leasys zelfs het grootste geëlektrificeerde netwerk van Italië. In 2021 zal het elektrificatieproject nog verdergaan in de Europese landen waar Leasys actief is.
Voor meer informatie: www.leasys.com

 

FCA Bank
FCA Bank SpA. is een bank die zich voornamelijk bezighoudt met autofinancieringen, met als doel aan alle mobiliteitsvereisten te voldoen. Het is een 50:50 joint venture tussen FCA Bank Italië S.p.A., een bedrijf van het wereldwijde automobielbedrijf Stellantis, en Crédit Agricole, toonaangevende onderneming voor consumentenkredieten. FCA Bank S.p.A. biedt financieringsproducten om de verkoop van prestigieuze automerken in Italië en Europa te stimuleren. De financieringsprogramma's voor leningen, leasing, verhuur en mobiliteit van FCA Bank S.p.A. zijn specifiek ontworpen voor verkoopnetwerken, particuliere klanten en bedrijfsvloten. FCA Bank S.p.A. is actief in 17 Europese landen en in Marokko, rechtstreeks of via bijkantoren. Op 30 juni 2020 had FCA Bank een balanstotaal van ongeveer 30 miljard euro.
Voor meer informatie:
www.fcabankgroup.com
 

Voor meer informatie:

www.fcabankgroup.com

www.leasys.com

 

 

(1) Financiële Renting met aankoopoptie van 20% op een duurtijd van 60 maanden op Jeep® Compass 4Xe Limited Hybrid Rechargeable. Catalogusprijs van de wagen : € 29.370,25 (BTW excl.), voorschot van € 5.805,01 (BTW excl.), fleetkorting inbegrepen. Aanbod geldig van 12/04/2021 tot 30/04/2021, enkel bestemd voor professionele doeleinden, binnen de limiet van de beschikbare voorraad.  

 

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door FCA Bank, Belgisch filiaal van FCA Bank S.p.A., verhuurder, Jules Cockxstraat 8-10 te 1160 Oudergem met als maatschappelijke zetel Corso Agnelli 200, 10135 Torino - Italië. RPR: Brussel. KBO: 0699.630.712. Adverteerder :  FCA Belgium NV, Da Vinci Laan 3-7, 1930 Zaventem. RPR : Brussel. KBO 0400.354.731. IBAN FCAB: BE 86 4829 0250 6150.

 

FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie - Tel.: +32 800 120 33 - Fax: +32 800 120 57 - e-mail: info.eco@economie.fgov.be                                                                 

 

 

Andere inhoud