Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

09 feb. 2021

FCA Bank en Leasys lanceren ‘the green deals’

FCA Bank en Leasys lanceren ‘the green deals’

 

  • Van 10 tot 28 februari bieden FCA Bank en Leasys promoties aan met betrekking tot milieuvriendelijkere mobiliteit
  • De ‘Green Deals’-campagne zal gelijktijdig van start gaan in 10 Europese landen, met verschillende promoties voor elke markt
  • In België benadrukken deze digitale aanbiedingen voor financierings- en mobiliteitsoplossingen aantrekkelijke maandelijkse betalingen voor PHEV en/of 100% elektrische voertuigen in financiële renting en operationele leasing
  • Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, VK, Nederland, Polen, Portugal, Denemarken en België zullen gedurende de maand februari promoties aanbieden

 

Brussel, 10 februari 2021

Na 2020, dat in teken stond van duurzaamheid, besluiten FCA Bank en Leasys om een volledige commerciële campagne op te dragen aan milieubewuste producten en diensten. Vanaf vandaag worden de ‘Green Deals’ mobiliteitsaanbiedingen en digitale financieringsoplossingen gelanceerd. Deze aanbiedingen zijn beschikbaar tot eind februari en zijn bedoeld om de diensten van FCA Bank Groep, evenals die van Leasys, nog toegankelijker en praktischer te maken.

Het eerste aanbod van deze campagne biedt professionele klanten de mogelijk om met een Jeep Renegade 4xe Limited Plug-in Hybrid te rijden vanaf € 279/maand (excl. btw) in financiële renting (60 maanden) (1).

De tweede promotie, eveneens voor professionele klanten, stelt de Jeep Compass 4xe Plug-in Hybrid tijdelijk beschikbaar vanaf € 299/maand (excl. btw) in financiële renting (60 maanden) (2).

LEASYS pakt uit met zijn elektrische Fiat 500 in Business Edition. Deze goed uitgeruste versie is reeds beschikbaar in operationele leasing LEASYS MILES plus vanaf € 249/maand (excl. btw).

Last but not least, de nieuwe Jeep Compass PHEV Limited, meteen leverbaar aan €419/maand (excl.btw) in operationele leasing.

FCA Bank en Leasys lanceren tegelijkertijd een milieubewuste promotiecampagne in 10 Europese landen. Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, VK, Nederland, Polen, Portugal, Denemarken en België zullen hun klanten de beste digitale oplossingen aanbieden om aan de behoeften van hun klanten te voldoen op het gebied van milieuverantwoorde mobiliteit en financiële oplossingen.

De sterke uitbreiding van FCA Bank Groep komt ook tot uiting in deze initiatieven, die strategisch alle markten op een synergetische, digitale en milieubewuste manier betrekken. Dat zijn de drie hoekstenen die de visie van de groep bepalen om al haar klanten in heel Europa hetzelfde niveau van tevredenheid te bieden.

 

Leasys
Opgericht in september 2001, een merk van Stellantis en dochteronderneming van de FCA Bank Groep, is Leasys een 50:50 joint venture tussen Stellantis en Crédit Agricole. Leasys biedt een compleet en innovatief systeem van mobiliteitsdiensten aan particulieren, professionelen en bedrijven van elke omvang: van korte, middellange en lange termijn verhuur tot autodelen met LeasysGO! of peer-to-peer autodelen via de platvormen van U Go en I-Link. Leasys CarCloud, de eerste auto-abonnementsservice in Italië, werd eind 2019 gelanceerd. Met Clickar, is Leasys ook een van de toonaangevende Italiaanse online en offline retailers van tweedehands bedrijfswagens aan particulieren, professionelen en bedrijven. Met haar hoofdkantoor in Italië begon Leasys in 2017 aan een proces van internationalisering door meerdere Europese kantoren te openen: vandaag is het bedrijf actief in Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Nederland en Polen, en beheert naar het einde van 2021 een vloot van meer dan 400.000 voertuigen. In juni 2019 lanceerde het bedrijf de Leasys Mobility Stores, fysieke verkooppunten die ruim vertegenwoordigd zijn in heel Italië. De winkels zijn nu ook beschikbaar in Frankrijk en bieden klanten toegang tot alle mobiliteitsdiensten van Leasys. De winkels zullen binnenkort ook beschikbaar zijn in de andere landen waar Leasys actief is. Met de recente lancering van de eerste volledig geëlektrificeerde Mobility Store op de luchthaven van Turino Caselle, ligt Leasys op schema om een belangrijke operator te worden, ook voor duurzame mobiliteit. Dankzij de installatie van meer dan 1200 laadstations in alle winkels aan het einde van 2020, heeft Leasys zelfs het grootste geëlektrificeerde netwerk van Italië. In 2021 zal het elektrificatieproject nog verdergaan in de Europese landen waar Leasys actief is.
Voor meer informatie: www.leasys.com

FCA Bank

FCA Bank SpA. is een bank die zich voornamelijk bezighoudt met autofinancieringen, met als doel aan alle mobiliteitsvereisten te voldoen. Het is een 50:50 joint venture tussen Stellantis, wereldwijd automobielbedrijf, en Crédit Agricole, een toonaangevende onderneming voor consumentenkredieten. FCA Bank S.p.A. biedt financieringsproducten om de verkoop van prestigieuze automerken in Italië en Europa te stimuleren. De financieringsprogramma's voor leningen, leasing, verhuur en mobiliteit van FCA Bank S.p.A. zijn specifiek ontworpen voor verkoopnetwerken, particuliere klanten en bedrijfsvloten. FCA Bank S.p.A. is actief in 17 Europese landen en in Marokko, rechtstreeks of via bijkantoren. Op 30 juni 2020 had FCA Bank een balanstotaal van ongeveer 30 miljard euro.
 

Voor meer informatie: www.fcabankgroup.com

 

 

Andere inhoud

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN