Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

08 jan. 2021

FCA BANK EN LEASYS LANCEREN HUN DIGITAL DAYS

FCA BANK EN LEASYS LANCEREN HUN DIGITAL DAYS

 

  • FCA Bank en Leasys lanceren van 8 tot 31 januari 100% online onmisbare aanbiedingen
  • De commerciële actie ‘Digital Days’ vindt tegelijk plaats in 10 Europese landen voor de tweede keer op rij, met verschillende aanbiedingen voor elke markt
  • Het digitale aanbod in België varieert van scherpe rentevoeten op de klassieke financiering en promotionele aanbiedingen op direct beschikbare wagens tot uitstel van betaling en de eerste huur gratis aangeboden door Leasys
  • Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, VK, Nederland, Polen, Portugal, Denemarken en België zullen gelijktijdig gedurende de hele maand januari promoties aanbieden.

 

Brussel, 8 januari 2021

 

Bij FCA Bank en Leasys, begint het nieuwe jaar digital, overal en altijd. Vanaf vandaag starten de Digital Days, een maand met speciale aanbiedingen gewijd aan mobiliteit en volledig digitale bank- en financieringsproducten. Deze aanbiedingen zijn geldig tot eind januari en beogen de verschillende diensten van de Groep en haar mobiliteitsbedrijf Leasys nog toegankelijker en gemakkelijker te maken.

Ten eerste genieten de klanten van Jeep en Alfa Romeo van een scherpe interestvoet voor de klassieke financiering van 0,99% op 60 maanden (1) (2).

Verder is er de ‘Take Away’ promotie van Leasys: direct leverbare wagens aan een zeer voordelige prijs. Ontdek deze actie op Jeep, Fiat en Alfa Romeo.

Tot slot biedt Leasys de mogelijkheid om pas te beginnen met betalen vanaf april 2021 èn de eerste huur is aangeboden!

Voor de tweede keer op rij lanceren FCA Bank en Leasys een cross-country commerciële actie in 10 Europese landen tegelijkertijd. Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, VK, Nederland, Polen, Portugal, Denemarken en België zullen hun klanten de beste digitale oplossingen bieden om te voldoen aan alle mobiliteits- en financiële behoeften in elke markt.

De sterke expansie van de FCA Bank Group vindt ook zijn plaats in deze initiatieven, die strategisch alle markten op een synergetische en digitale manier betrekken, twee hoekstenen van de visie van de Groep, die tot doel heeft klanten uit heel Europa dezelfde klantenzorg te bieden.

 

 

Leasys

Opgericht in september 2001, Leasys SpA is een 100%-dochteronderneming van de FCA Bank Groep, een 50:50 joint venture tussen FCA Italy SpA en Crédit Agricole Consumer Finance. Leasys biedt een compleet en innovatief systeem van mobiliteitsdiensten aan particulieren, professionelen en bedrijven van elke omvang: van korte, middellange en lange termijn verhuur tot peer-to-peer autodelen via het U Go-platform en I-Link. Leasys CarCloud, de eerste Italiaanse auto-abonnementsservice, werd gelanceerd in oktober 2019. Met Clickar, een huismerk, is Leasys ook een van de toonaangevende Italiaanse online en offline retailers van tweedehands bedrijfswagens aan particulieren, professionelen en bedrijven. Met haar hoofdkantoor in Italië begon Leasys in 2017 met een proces van internationalisering door meerdere Europese kantoren te openen: vandaag is het bedrijf actief in Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Nederland en Polen, en beheert het een vloot van meer dan 350.000 voertuigen. De Leasys Mobility Stores, gelanceerd in juni 2019, zijn al fysiek aanwezig in heel Italië. De winkel zijn nu ook beschikbaar in Frankrijk en bieden klanten toegang tot alle mobiliteitsdiensten van Leasys. Met de recente lancering van de eerste volledig geëlektrificeerde Mobility Store op de luchthaven van Turino Caselle, ligt Leasys op schema om een belangrijke operator te worden, ook voor duurzame mobiliteit. Dankzij de installatie van meer dan 1200 laadstations in alle winkels tegen eind 2020, zal Leasys zelfs het grootste geëlektrificeerde netwerk van Italië hebben. In 2021 zal het elektrificatieproject ook doorgaan in de Europese landen waar Leasys actief is.

Voor meer informatie: www.leasys.com

FCA Bank

FCA Bank SpA. is een bank die zich voornamelijk bezighoudt met autofinancieringen, met als doel aan alle mobiliteitsvereisten te voldoen. Het is een gelijkwaardige joint venture tussen FCA Italy SpA., een bedrijf van het wereldwijde autobedrijf Fiat Chrysler Automobiles N.V., en Crédit Agricole Consumer Finance, een toonaangevende onderneming voor consumentenkredieten van de Crédit Agricole-groep. FCA Bank SpA. biedt financieringsproducten om de verkoop van prestigieuze automerken in Italië en Europa te stimuleren. De financieringsprogramma's voor leningen, leasing, verhuur en mobiliteit van FCA Bank SpA. zijn specifiek ontworpen voor verkoopnetwerken, particuliere klanten en bedrijfsvloten. FCA Bank SpA. is actief in 17 Europese landen en in Marokko, rechtstreeks of via bijkantoren. Op 30 juni 2020 had FCA Bank een balanstotaal van ongeveer 30 miljard euro.
Voor meer informatie:
www.fcabankgroup.com

Voor meer informatie:

www.fcabankgroup.com

www.leasys.com

 

 

(1) Alfa Romeo (Giulia)

Representatief voorbeeld: Lening op afbetaling. Contante prijs: 40.832,68 EUR. Voorschot: 13.534,45 EUR. Kredietbedrag: 27.298,23 EUR. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage): 0,99%. Vaste jaarlijkse debetrentevoet: 0,99%. Duur: 60 maanden. 60 maandelijkse aflossingen van 466,46 EUR. Totaal te betalen bedrag op afbetaling: 27.987,54 EUR. Aanbieding geldig van 08/01/2021 t.e.m. 31/01/2021.

(2) Jeep (Renegade)

Representatief voorbeeld: Lening op afbetaling. Contante prijs: 25.160,89 EUR. Voorschot: 7.010,58 EUR. Kredietbedrag: 18.150,31 EUR. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage): 0,99%. Vaste jaarlijkse debetrentevoet: 0,99%. Duur: 60 maanden. 60 maandelijkse aflossingen van 310,14 EUR. Totaal te betalen bedrag op afbetaling: 18.608,63 EUR. Aanbieding geldig van 08/01/2021 t.e.m. 31/01/2021.

Promotionele aanbieding voorbehouden voor particulieren. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door FCA Bank, Belgisch filiaal van FCA Bank S.p.A., kredietgever en adverteerder, Jules Cockxstraat 8-10 te Oudergem met als maatschappelijke zetel Corso Agnelli 200, 10135 Torino - Italïe. RPR: Brussel. KBO: 0699.630.712 – IBAN : BE08 7360 4943 5813. Uw verdeler treedt op als kredietbemiddelaar, agent in nevenfunctie

FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie - Tel. : +32 800 120 33 - Fax : +32 800 120 57 - e-mail : info.eco@economie.fgov.be

Milieu Informatie : [KB 19/03/2004] : www.jeep.be / www.alfaromeo.be

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN