Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

04 jun. 2021

FCA Bank Belgium en Treedom, mobiliteit die het milieu ondersteunt

De “Boom aan boord” campagne is gelanceerd: voor elke gefinancierde hybride of elektrische wagen planten we een boom in het bos van FCA bank.

FCA Bank Belgium en Treedom,  mobiliteit die het milieu ondersteunt

 

De “Boom aan boord” campagne is gelanceerd:
voor elke gefinancierde hybride of elektrische wagen planten we een boom in het bos van FCA bank.

 

Brussel, 4 juni 2021FCA Bank en Fiat zetten hun reis naar duurzaam ondernemen verder dankzij een samenwerking met Treedom, het eerste platform wereldwijd dat het mogelijk maakt om een boom online te planten en zijn verhaal te volgen. Zo ontstond de campagne “Boom aan boord”, ter gelegenheid van de lancering van de Nieuwe Fiat 500 3+1, waarbij een boom wordt geplant voor elke gefinancierde hybride of elektrische wagen. Het project maakt deel uit van een breder partnerschap en werd opgericht door Treedom en FCA Bank, waardoor bossen ontstonden met in totaal 14.000 bomen in landen zoals Kenia, Madagaskar, Kameroen en Ecuador.

 

Het mechanisme is zeer eenvoudig. Voor elk financieringscontract afgesloten voor een hybride of elektrische wagen ontvangt de klant een unieke code die online op het platform van treedom.net moet worden geactiveerd. Zo kan men een boom van het FCA Bank-bos adopteren en bijdragen aan het verbeteren en beschermen van het milieu en het verminderen van CO2-uitstoot.

 

De geselecteerde boom zal geplant worden door boeren in verschillende delen van de wereld, met name in Afrika en Latijns-Amerika, zij zullen voor de boom zorgen en voordeel halen uit de vruchten. De klant zal exact weten waar hij staat, kan de boom een naam geven en zijn verhaal volgen aan de hand van online updates. De “boom aan boord” campagne zal een vicieuze cirkel ontwikkelen, met positieve impact op ecologisch, economisch en sociaal vlak, en zal van tijd tot tijd de ontwikkeling van de betrokken lokale bevolking stimuleren.

 

Speciaal voor het “Boom aan boord”-initiatief presenteren FCA Bank Group en Fiat nieuwe, toegewijde oplossingen.

 

FCA Bank ondersteunt de verkoop van de nieuwe Fiat 500 door een breed scala aan financieringsoplossingen aan te bieden om klanten te helpen hun nieuwe, volledig elektrische voertuig te kopen. Voor de nieuwe Fiat 500 is er een speciale promofinanciering beschikbaar vanaf € 299/maand (60 maanden) in klassieke financiering aan 0,99%.

 

LEASYS, het mobiliteitsbedrijf van FCA Bank, biedt LEASYS MILES aan, een echte pay-per-use mobiliteitsoplossing die beantwoordt aan de behoeften van degenen die de auto gebruiken, voornamelijk in de stad, met weinig kilometers per jaar, op een discontinue manier en die willen genieten van het rijden zonder te hoeven denken aan autobeheer. Pay-per-use huur (48 maanden) zonder voorschot en met een betaalbare maandelijkse huur, naast een variabele vergoeding berekend op basis van de werkelijk gereden kilometers. LEASYS MILES stelt de nieuwe Fiat 500 beschikbaar vanaf € 199/maand (excl. BTW) in operationele leasing.

 

FCA Banks aanpak om mobiliteitsbewustzijn en duurzaamheid te vergroten krijgt vorm door het aanbieden van eenvoudige en flexibele oplossingen. Daarmee kan ze voldoen aan de verschillende eisen van klanten, die kunnen kiezen uit Fiat geëlektrificeerde modellen zoals de nieuwe elektrische of hybride Fiat 500 en de hybride Panda.

 

FCA Bank
FCA Bank S.p.A. is een bank die voornamelijk voorziet in autofinancieringen, met als doel aan alle mobiliteitsvereisten te voldoen, ook via haar dochteronderneming Leasys S.p.A.. Het is een 50:50 joint venture tussen FCA Italy S.p.A., een bedrijf van het wereldwijde autobedrijf Stellantis, en Crédit Agricole, leider op het gebied van consumentenkredieten. FCA Bank S.p.A. biedt financieringsproducten aan om de verkoop van prestigieuze automerken in Italië en Europa te stimuleren. De financieringsprogramma's voor leningen, leasing, verhuur en mobiliteit van FCA Bank S.p.A. zijn specifiek ontworpen voor verkoopspunten, particuliere klanten en bedrijfsvloten. FCA Bank S.p.A. is actief in 17 Europese landen en in Marokko, rechtstreeks of via bijkantoren. Op 30 december 2020 had FCA Bank een portfolio van leningen en leasings van ongeveer 26,2 miljard euro. Voor meer informatie: www.fcabankgroup.com

 

Treedom
Treedom is het eerst online platform ter wereld waarmee u vanop afstand een boom kunt planten en online het project kunt volgen waarvan het deel uitmaakt. Sinds de oprichting in 2010 in Firenze heeft Treedom meer dan 1.900.000 bomen geplant in Afrika, Latijns-Amerika, Azië en Italië Alle bomen worden rechtstreeks door lokale boeren geplant (vandaag zijn bijna 100.000 boeren betrokken bij de Treedom-projecten) en dragen bij aan het produceren van ecologische, sociale en economische voordelen. Dankzij dit innovatieve, sociale bedrijfsmodel is Treedom sinds 2014 een ‘B Corp’-gecertificeerd bedrijf, het netwerk van bedrijven die zich onderscheiden door hun sterke ecologische en sociale prestaties. Elke boom heeft een eigen online pagina, is gelokaliseerd en gefotografeerd, en kan aangeboden worden als cadeau per bericht of e-mail. Dankzij deze eigenschappen creëren de bomen van Treedom een duurzame band tussen mensen en stellen ze bedrijven in staat om in volledige transparantie te handelen om het milieu en de gemeenschappen die er wonen te beschermen.
Voor meer informatie:
www.treedom.net

Andere inhoud

ALBUM

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN