Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

22 okt. 2021

Will be one of multiple battery plants dedicated to Stellantis electric vehicle production in region 

19 okt. 2021

The partnership aims at creating a European public charging network accessible to all electric vehicles, with exclusive conditions for Stellantis customers

24 jun. 2021

  • Stellantis Belux organiseerde de eerste voorstelling van haar "LEV"-aanbod aan de grote actoren op de B2B-markt in België en Luxemburg.
  • De nieuwe DS4, Opel Grandland en Peugeot 308 werden voorgesteld in een "Europese preview".
  • Het volledige gamma geëlektrificeerde modellen van de Stellantis-groep vormt een uniek aanbod op de B2B-markt," zegt Stéphane Lévi, CEO van Stellantis Belux.
  • Voor Wim Rommel, B2B Director van Stellantis Belux: "Het Stellantis LEV-aanbod stelt bedrijven in staat om aantrekkelijke gebruikskosten te combineren met een hoog niveau van rijplezier.

24 mei 2021

Een delegatie van Stellantis bracht vandaag een bezoek aan Vaticaanstad, geleid door Stellantis-president John Elkann, Stellantis-CEO Carlos Tavares en Fiat Brand-CEO Olivier François.

29 mrt. 2021

Stellantis Belux kondigt de benoeming aan van de heer Stéphane Lévi tot Country Manager voor de Belgische en Luxemburgse markt. In het kader van de nieuwe organisatie die werd opgezet na de oprichting van Stellantis, het resultaat van de alliantie tussen PSA Peugeot Citroën en Fiat Chrysler Automobiles, wordt Stéphane Lévi de Managing Director van Stellantis voor België en het Groothertogdom Luxemburg. Er werd een specifieke structuur opgezet om de Nederlandse markt te beheren.

 

26 jan. 2021

Leasys kondigt een nieuwe benoeming aan voor Leasys Belgium

Marcella Merli volgt vanaf 1 januari 2021 Pasquale Piccolino op en wordt de nieuwe Country Manager van Leasys Belgium. Ze zal ook haar huidige functie als Country Manager van FCA Bank Belgium blijven uitoefenen. Ze rapporteert rechtstreeks aan Alberto Grippo, CEO van Leasys.

 

 

 

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN