Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

15 apr. 2014

DS 6WR: WILD EN VERFIJND

Op de Beijing Motor Show introduceert DS een nieuw model dat zowel krachtig als verfijnd is: de DS 6WR. Deze De Wild Rubis concept car diende als inspiratiebron voor deze premium SUV, die duidelijk over de DS-genen beschikt: uniek, gepassioneerd, vol emotie, onmiddellijk herkenbaar en buitengewoon verfijnd. Het is een indrukwekkende auto met een sterke persoonlijkheid, die voor DS in China een nieuw hoofdstuk inluidt. Na de DS 5LS is deze eerste SUV van het merk de volgende stap van de ontwikkeling van DS in China en wereldwijd.

DS 6WR: WILD EN VERFIJND


De DS 6WR is ontworpen in Parijs – de hoofdstad van luxe en mode – en vormt een nieuwe kijk op het DS-thema: rebels, ongetemd, maar toch ook puur en verfijnd. Zijn originele carrosseriedesign combineert de krachtige lijnen van een SUV met de verfijnde stijlkenmerken van DS.

Krachtige, elegante lijnen

Net als de Wild Rubis concept car die voorafging aan deze nieuwe premium SUV is de DS 6WR een krachtig ogende, spectaculair gelijnde auto, waarbij de vloeiende lijnen de homogeniteit van het design benadrukken.

Dit nieuwste model van het merk DS is 4,55 meter lang, 1,86 meter breed en 1,61 meter hoog, met een buitengewoon lange wielbasis van 2,73 meter. Dit riante formaat straalt onverzettelijkheid en daadkracht uit de krachtige uitstraling van de auto en geven hem eveneens een uitnodigende uitstraling. Dit model biedt datgene wat mensen daadwerkelijk belangrijk vinden bij een premium SUV: een hoge mate van praktisch gebruiksgemak en veelzijdigheid. Dat de rijbeleving eveneens buitengewoon is, wordt duidelijk gemaakt door de 19-inch wielen.

[...]

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN