Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

22 sep. 2014

Creativiteit en Technologie ten dienste van welzijn: trouw aan zijn DNA bevestigt CITROËN op de Mondial van Parijs zijn nieuwe positionering. De moderne en optimistische visie op auto's begint met het product zelf. CITROËN heeft het altijd gedurfd om auto’s aan te bieden met een unieke stijl, die comfortabel zijn en het leven gemakkelijker maken en bovendien functioneel zijn. Ook vandaag biedt het meer van wat echt belangrijk is voor de klant: meer design, meer comfort, meer nuttige technologie en dit alles met een beheersbaar budget.

09 okt. 2012

CITROËN, dat zich al jaren engageert om de uitstoot van broeikasgassen te drukken, stelt vandaag verschillende technologieën voor, die gaan van het e-HDi-microhybridesysteem tot de volledig elektrische auto en de hybride dieseltechnologie. Het Autosalon van Parijs is voor de bezoekers de ideale gelegenheid om de Créative Technologie van het Merk, ten dienste van het milieu, te (her)ontdekken door middel van de tentoongestelde modellen.

27 sep. 2012

Durf, creativiteit en veeleisendheid zijn stuk voor stuk waarden die Citroën hoog in het vaandel draagt. De modellen die tentoongesteld worden op de Mondial de l’Automobile van Parijs zijn daarvan het beste bewijs. Ze tonen aan hoezeer Citroën voorop wil lopen. Net daarom zet het Merk zijn hogere positionering verder, versnelt het zijn internationale ontwikkeling en komt het voortdurend met nieuwe technologieën en innovaties die mobiliteit een nieuwe dimensie geven:

19 sep. 2012

Het Franse merk DS is er trots op dat het over enkele weken zijn eerste stappen mag zetten op de Mondial in geboortestad Parijs. Officieel als merk gelanceerd sinds 1 juni van dit jaar bevestigt DS de ambitie om uit te groeien tot Frans premium merk. Het merk zal in Parijs de concepts presenteren die meer laten zien over de toekomst van het Merk, DIVINE DS en DS 3 INES DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT. Tevens zullen de nieuwste modellen worden geëxposeerd, de DS 3 en DS 3 Cabrio met nieuwe lichtsignatuur. In de showroom DS (paviljoen 1) kan de bezoeker zich onderdompelen in het universum van het Merk, dat raffinement, technologie en elegantie combineert.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN