Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

22 apr. 2014

Vertrouwend op dynamiek en de enorme groei van de Chinese markt, onthult CITROËN op de salon van Peking de CITROEN C-XR Concept. Deze concept car is een moderne benadering van een SUV volgens de normen van CITROËN: sterk design, het bekende comfort van CITROËN en technische keuzes die gericht zijn op efficiëntie.Dit concept geeft een beeld van de eerste SUV die zal worden gemaakt door de joint-venture tussen CITROËN en de DONGFENG Motor Group. Met deze auto willen ze in China klanten gaan veroveren in een groeisegment met veel potentie (bijna 3 miljoen verkopen in 2013, een stijging van meer dan 50% in vergelijking met 2012).

15 apr. 2014

Op de Beijing Motor Show introduceert DS een nieuw model dat zowel krachtig als verfijnd is: de DS 6WR. Deze De Wild Rubis concept car diende als inspiratiebron voor deze premium SUV, die duidelijk over de DS-genen beschikt: uniek, gepassioneerd, vol emotie, onmiddellijk herkenbaar en buitengewoon verfijnd. Het is een indrukwekkende auto met een sterke persoonlijkheid, die voor DS in China een nieuw hoofdstuk inluidt. Na de DS 5LS is deze eerste SUV van het merk de volgende stap van de ontwikkeling van DS in China en wereldwijd.

11 apr. 2014

Het internationale salon van Peking opent op 20 april zijn deuren. Dit is voor het premium merk DS een niet te missen afspraak met de Chinese markt, de topprioriteit in zijn ontwikkelingsstrategie. Op nog geen twee jaar tijd is het dealernet uitgegroeid tot 56 verkooppunten en de jongste zes maanden werden twee lokaal geproduceerde modellen gelanceerd: in september 2013 was dit de DS5 en in maart van dit jaar de DS 5LS. Een derde model, dat eind dit jaar zal worden gecommercialiseerd, wordt op de DS stand onthuld: namelijk een SUV geïnspireerd op het concept Wild Rubis (2013). Op de stand zal er overigens nog een andere nieuwigheid te zien zijn: de DS 5LS R, een sportieve concept car die alle kenmerken heeft van de DS 5LS, zoals het vermogen en de uitzonderlijke materialen.

11 apr. 2014

Op 20 april opent het internationale salon van Peking zijn deuren voor de pers. Het wordt een belangrijke afspraak omdat het verstevigde partnership met DONGFENG voor CITROËN in China historisch zeer belangrijk is. Dankzij het succes van het gamma dat in 2013 goed was voor 280 000 verkopen, zet het Merk zijn offensief in dit land voort. DONGFENG CITROËN zal op de stand bovendien een wereldprimeur onthullen. Deze concept car is de voorloper van een nieuw model dat eind dit jaar zal worden gelanceerd. Deze nieuwe wagen zal lokaal geproduceerd worden en verrijkt het C-segment dat nu bestaat uit de C4 L, de C-Quatre et de nieuwe C-Elysée die in september 2013 werd gelanceerd. De WTCC versie van dit laatste model geeft het imago van het Merk alvast een stevige boost. Ook de aanwezigheid van het CITROËN Cactus concept op de stand, illustreert de vernieuwingsdrang van het Merk.

13 apr. 2011

CITROËN zal op 18 april de 3e opus van zijn distinctieve DS-lijn onthullen. Voor dit uitzonderlijk evenement was een uitzonderlijke plaats nodig.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN