Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

27 sep. 2013

In China is DS een merk en 15 maanden na zijn lancering beschikt het over een voertuiglijn, een netwerk en eigen teams.Vandaag bereikt DS met de commercialisering van de DS5, die in Shenzen lokaal gebouwd wordt, een nieuwe mijlpaal om zijn offensief op de tweede grootste automobielmarkt ter wereld een boost te geven.Wie is als ambassadrice van dit model in China beter geschikt dan Sophie Marceau om van de lancering een succes te maken? Deze artieste, één van de bekendste en meest verafgode in Frankrijk, belichaamt de Franse charme, klasse en elegantie, net zoals de DS5...

16 apr. 2013

Op 20 april opent het internationaal salon van Shanghai, in China, zijn deuren voor de pers. Een onvermijdelijke afspraak voor het Merk, dat actief is op de grootste automarkt ter wereld met twee co-ondernemingen: DPCA voor de C-lijn en CAPSA voor de DS-lijn. Nieuwe producten, onthullingen van concept cars, ontwikkeling van netwerken, openingen van bedrijfsetalages … het dubbel offensief van CITROËN is op alle fronten actief om steeds meer Chinese klanten voor zich te winnen.

25 jan. 2013

In 2012 heeft CITROËN de DS3, DS4 en DS5gelanceerd in China, en dit samen met CAPSA, haar tweede joint venture in dit land. Gesteund door een specifiek netwerk in volle ontwikkeling positioneert de DS zich als een volwaardig merk bij de Chinese klanten. Een strategische troef op de op een na grootste markt ter wereld voor premiumwagens. Het dynamische DS-netwerk telt reeds 25 verkooppunten in de grootste Chinese steden en tegen het einde van dit jaar zullen dat er 70 zijn …

21 sep. 2012

Vanaf 1 oktober aanstaande neemt Citroën Belux zijn intrek in nieuwe gebouwen in Braine-l’Alleud, waar vanaf die datum ook onze collega’s van Peugeot hun maatschappelijke zetel vestigen. Beide merken blijven onafhankelijk opereren op de Belgisch-Luxemburgse markt.

30 mei 2012

In 2011 kondigde PSA Peugeot Citroën op bepaalde vlakken gemeenschappelijke organisatiestructuren aan voor Peugeot en Citroën. Om die nieuwe organisatie ook in België en het Groot Hertogdom Luxemburg succesvol in te voeren, stelden de algemene directies van Peugeot en Citroën vandaag tijdens een bijzondere ondernemingsraad een project voor om vanaf 1 oktober 2012 beide merken onder te brengen in een gemeenschappelijk gebouw, binnen een nieuwe organisatie.

05 feb. 2009

Nieuwe visuele identiteit, nieuwe klantenrelatie, nieuwe productlijnen: na 90 jaar opent CITROËN een nieuwe pagina in zijn geschiedenis..

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN