Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

20 apr. 2020

Tijdens de lockdown wordt het virtuele museum « Citroën Origins » uitgebreid met een aantal archieven die afkomstig zijn van het INA (Institut National de l’Audiovisuel). Deze worden verzameld in de nieuwe VINTAGE RECORDS ontmoetingsplaats. Iedere maand zal er een ander thema aan bod komen: Citroën en u, Citroën en de beroemdheden, Citroën en het avontuur,….

27 mrt. 2020

Tijdens deze uitzonderlijke periode van lockdown, breidt Citroën de toegang tot zijn newsroom “The Citroënist editorializer” die werd ontwikkeld in samenwerking met ETX Studio, uit: www.thecitroenist.com

06 apr. 2013

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen om op de website www.citroenmagazine.be het dertiende digitale nummer van het Citroën Magazine te ontdekken.

03 apr. 2013

The third CITROËN CREATIVE AWARDS ceremony was held in Paris. The four prizes were awarded to the original and creative ideas: “Baby on Board”, “If I had an electric car”, “Drivemory” and “DiscoCar”. This year CITROËN asked participants to think up an innovative, creative app to make life easier for tomorrow’s drivers.

18 dec. 2012

Na de succesvolle edities van 2010 en 2011 geeft het Merk vandaag de aftrap voor de derde editie van de CITROËN CRÉATIVE AWARDS (www.citroencreativeawards.com). Een internationale creatieve wedstrijd die iedereen uitnodigt om zijn verbeelding de vrije loop te laten. Het thema van deze derde editie is ‘connectiviteit’. Uitdaging voor de deelnemers is om de smartphone applicatie van de toekomst uit te vinden om het leven van de automobilisten gemakkelijker te maken. Klaar om deze uitdaging aan te gaan?

01 mrt. 2012

802 projecten, 87 landen, 10 winnaars. Gisterenavond ishet verdict van de CITROËN CREATIVE AWARDS gevallentijdens een ceremonie in de C_42 (Champs-Elysées).Deze wedstrijd in het teken van 'open innovation' wakkerde de creativiteit van vele ontwerpers en artiesten over de hele wereld aan. 10 onder hen haalden een prijs binnen.

15 nov. 2011

De tweede editie van de ‘Citroën Créative Awards’, die op 10 oktober op gang werd getrokken en dit jaar in het teken staat van drie wedstrijden, geeft op de website een eerste selectie van voorstellen. Bovendien wordt de editie officieel verlengd tot 15 januari om middernacht.

18 okt. 2011

Uw perswebsite is sinds 12 juni 2006 operationneel. Wij dachten dan ook dat het tijd werd om hem een verjongingskuur te verlenen.

19 mei 2011

CITROËN kondigt op de website www.dsinside.citroen.com de opening aan van de designstudio DS INSIDE. Deze volledig nieuwe configurator gehoorzaamt blindelings en maakt het de surfer mogelijk om naar eigen goeddunken versies van de conceptcar te vormen, te creëren en de verzamelen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN