Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

05 mrt. 2021

Nieuwe organisatie van het merk Alfa Romeo

Alfa Romeo kondigt een nieuwe wereldwijde organisatie aan en maakt de namen bekend van de verschillende managers

Nieuwe organisatie van het merk Alfa Romeo

 

  • Alfa Romeo kondigt een nieuwe wereldwijde organisatie aan en maakt de namen bekend van de verschillende manager

 

Jean-Philippe IMPARATO, CEO van het merk Alfa Romeo, zegt: "Wij zijn verheugd onze nieuwe wereldwijde organisatie aan te kondigen. Het is een team van mensen met verschillende vaardigheden en achtergronden, volledig betrokken, met een echte passie voor dit fantastische merk. Dit is het beginpunt van een opwindend programma. "

Daniel GUZZAFAME wordt benoemd tot hoofd van Alfa Romeo Products onder leiding van Jean-Philippe IMPARATO, CEO van het merk Alfa Romeo.

Arnaud LECLERC wordt benoemd tot hoofd Brand Strategy & Performance voor het merk Alfa Romeo, rapporterend aan Jean-Philippe IMPARATO, CEO van het merk Alfa Romeo.

Erica FERRAIOLI wordt benoemd tot hoofd Alfa Romeo & Lancia Pricing, rapporterend aan Jean-Philippe IMPARATO, CEO van het merk Alfa Romeo, en Luca NAPOLITANO, CEO van het merk Lancia.

Roberta ZERBI wordt benoemd tot hoofd van Alfa Romeo & Lancia Europe en rapporteert hiërarchisch aan Maxime PICAT (Enlarged Europe) en functioneel aan Jean-Philippe IMPARATO, CEO van het merk Alfa Romeo en Luca NAPOLITANO, CEO van het merk Lancia.

Larry DOMINIQUE wordt benoemd tot hoofd van Alfa Romeo North America, rapporterend aan Mark STEWART, COO North-America, en functioneel aan Jean-Philippe IMPARATO, CEO van het merk Alfa Romeo.

Massimiliano TRANTINI wordt benoemd tot hoofd van Alfa Romeo China en rapporteert hiërarchisch aan Grégoire OLIVIER, China COO, en functioneel aan Jean-Philippe IMPARATO, CEO van het merk Alfa Romeo.

De functie Marketing & Communication van het merk Alfa Romeo zal tijdelijk onder de directe verantwoordelijkheid vallen van Jean-Philippe IMPARATO, CEO van het merk Alfa Romeo.

Betreffende Stellantis

 

Stellantis is één van 's werelds toonaangevende autobouwers en provider van mobiliteit, geleid door een duidelijke visie: het bieden van bewegingsvrijheid met specifieke, betaalbare en betrouwbare mobiliteitsoplossingen. Naast zijn rijke erfgoed en zijn toonaangevende geografische aanwezigheid beschikt de Groep over belangrijke troeven: duurzame prestaties, een grondige ervaring en een groot aantal medewerkers die over de hele wereld actief zijn. Stellantis zal voortbouwen op haar brede portefeuille van iconische merken, die werden opgericht door visionairs die hen een passie en een competitieve geest bijbrachten die vandaag nog steeds weerklank vinden bij zowel werknemers als klanten. Stellantis streeft ernaar de beste te zijn, niet de grootste, en tegelijk waarde te creëren voor alle belanghebbenden en de gemeenschappen waarin het actief is.

 

 

Perscontacten Stellantis :

Dominique Fontignies                   PR & Communication Director                        +32 492 343 790

Wim Willems                                  Press Officer                                                      +32 492 343 771

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF U NU IN