Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Stellantis Communications en blijf op de hoogte van het nieuws

20 sep. 2017

Lancering van de Alfa Romeo Giulietta Sport Collezione

• Speedster-look dankzij 17" lichtmetalen velgen met vijf gaten, zijschorten, donkergetinte achterruiten, sportieve bumpers met specifieke rode sierlijsten, en grotere uitlaateindstukken (één of twee naargelang de motorisatie) • Optimaal comfort : de Giulietta Sport Collezione heeft standaard automatische airconditioning, cruise control, het multimediasysteem met geïntegreerde navigatie Uconnect™ LIVE met scherm van 6,5", parkeersensoren achteraan, armsteun vooraan, mistlampen, de Alfa DNA-rijmodusselector (met elektronisch Q2-differentieel en de actieve stuurbekrachtiging DST), en een ESC met ASR en Hill Holder.

Lancering van de Alfa Romeo Giulietta Sport Collezione

 • Speedster-look dankzij 17" lichtmetalen velgen met vijf gaten, zijschorten, donkergetinte achterruiten, sportieve bumpers met specifieke rode sierlijsten, en grotere uitlaateindstukken (één of twee naargelang de motorisatie)
 • Optimaal comfort : de Giulietta Sport Collezione heeft standaard automatische airconditioning, cruise control, het multimediasysteem met geïntegreerde navigatie Uconnect™ LIVE met scherm van 6,5", parkeersensoren achteraan, armsteun vooraan, mistlampen, de Alfa DNA-rijmodusselector (met elektronisch Q2-differentieel en de actieve stuurbekrachtiging DST), en een ESC met ASR en Hill Holder.
 • De Giulietta Sport Collezione heeft een vanafprijs van €19.940*met de 1.4 liter Turbobenzine-motor van 120pk, hetzij een uitzonderlijk voordeel tot € 7.345**.
 • De Alfa Romeo Giulietta stelt de nieuwe versie Sport Collezione voor. Die laatste krijgt stilistisch een nog sterkere persoonlijkheid en een zeer volledige standaarduitrusting, en vertegenwoordigt tegelijk een aanzienlijk voordeel voor de klant. 

  De nieuwe versie wordt uitgerust met 17" lichtmetalen velgen met vijf gaten, zijschorten, sportieve bumpers met specifieke rode sierlijsten en grotere uitlaateindstukken (één of twee naargelang de motorisatie). Donkergetinte achterruiten en mistlampen maken de look van het exterieur compleet. Ook het interieur krijgt een specifieke sportieve aankleding met dezelfde donkere hemelbekleding als in de topversie Veloce, zwarte fluwelen matten, een zwart/grijze stoffen zetelbekleding, en hoofdsteunen met Alfa Romeo-logo. Last but not least lanceert de Giulietta Sport Collezione ook de nieuwe koetswerkkleur Blu Misano, een chique, dynamische kleur die het sportieve design van de compacte berline van Alfa Romeo in de verf zet.

  De stilistische nieuwigheden worden gekoppeld aan een royale standaarduitrusting, met onder meer een stuur in technoleder, automatische airconditioning, cruise control, parkeersensoren achteraan en het multimediasysteem met geïntegreerde navigatie Uconnect™ met 6,5" scherm en de Uconnect™ LIVE Services, die bestuurders continu geconnecteerd houden via hun smartphone. Wat de veiligheid betreft, biedt de Giulietta Sport Collezione zes airbags, de Alfa DNA-rijmodusselector met elektronisch Q2-differentieel en actieve stuurbekrachtiging DST, en een ESC met ASR en Hill Holder. Ook een armsteun vooraan met opbergvak en elektrisch bediende ruiten voor- en achteraan zijn standaard.

  De Giulietta Sport Collezione is verkrijgbaar met de 1.4 l Turbobenzine van 120 pk, de 1.4 MultiAir Turbobenzine van 150 pk, en de 1.4 l MultiAir Turbobenzine van 170 pk gekoppeld aan de Alfa TCT-versnellingsbak met dubbele koppeling. Het dieselgamma omvat de krachtige turbodiesels 1.6 JTDm van 120 pk (zowel met manuele versnellingsbak als met TCT-versnellingsbak), 2.0 JTDm van 150 pk, en 2.0 JTDm van 175 pk met automatische TCT-versnellingsbak.

   

  Brussel, 20 september 2017

   

   

  *  Nettoprijs ter aankoop van een Alfa Romeo Giulietta Sport Collezione 1.4 TB 120pk  met €3.500 Alfa Romeo-korting, een overnamepremie van €1.000 (onder voorwaarden) et een voordeel op de opties Sport Collezione ter waarde van €2.845

  ** Totaalvoordeel onder voorwaarden, geldig ter aankoop van een Alfa Romeo Giulietta Sport Collezione met €3.500 Alfa Romeo-korting, een overnamepremie van €1.000 en een voordeel op de opties Sport Collezione ter waarde van €2.845

  Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

  SCHRIJF U NU IN